Вивия, в никакъв случай не взимай антибиотик по някакво измислено правило, че трябвало едои колко си дена. Всеки антибиотик е различен, взима се както производоителят и изчислил, а не произволни цифри, прочетени по форумите. Нищо,което да ти помогне трайно няма да намерите в бистрия секрет. Когато тръгне бистър секрет, той все още няма бактерии. Обаче наличието му прави предопоставка за развитие на други неща, примерно вторична бактериална инфекция и тогава има нужда от антибиотик и тогава се пускат секрети. Тези инфекции се развиват от номалната флора на хората и на тази възраст е ад, но тя не се изчиства с антибиотици. Ако има инфекция тогава се дават, те спират инфекцията, но някакви бактерии винаги остават. Това, че на някого му показал секрета чист не означава, че му е стерилен носа, а само че бактериите са по-малко.
Аз АБ три дена убий ме не давам- или ще давам като хората, или въобще няма да го ползвам
ми има АБ, който се разгръща 48-72 часа след приема- едва почнал да действа и ти го спираш, така ли
за мен от подобни лечения идва проблема с децата и хроничните възпаления, освен това защо до сега не й е изследван бистрия секрет- като тръгне, сама я заведи, 18 лева е, можеш след това да си спестиш пари за лекарства
последният път, в който аз пусках на Стефания личната се изказа- ъ, кво като пускаш, то все ще има нещо
Извинявай
мини, но това, което си написала е направо опасно. Значи споредо теб лекарствата трябва да се взимат не както пише по листовката и е изичислил производоителя, а както е казала мини от форума на Зачатие,ако че това е
3 пъти по-висока доза? Това, което го пишеш за антибиотиците е напълно невярно, заблудил е е някой, че така се дават всички антибиотици. Ти твърдиш, че ако хората си пият антибиотиците по листовка, това е причина за хронични възпаления? Моля не го твърди така уверено и това с часовете, защото освен , че е невярно, може да имаме самоназначили си и предоозирали си децата съфорумки.