Като прочетох Боби за паралелите и нам си к'во, се сетих да ви разкажа. Вчера ми звъни телефона, непознат номер, но това е нормално за мен, журналистка от в. Труд, все пак, не е някой съвсем жълт вестник. Задава ми следния въпрос - моля ви да ми помогнете и ако ви е удобно да ми дадете интервю, казвам добре за какво. В последно време много се говори за това че жените предвид края на света си избират дати да раждат до 21.12 и последния месец има бум на планираните раждания
Е вярвайте ми, за малко да си изпусна телефона. Отрязах я по възможно най-милия начин на който бях способна в онзи момент, въпреки че ми се искаше да избълвам една кофа змии и гущери
За първи път аз чух за това, не знам къде се тръби и как няма по-важни неща за които да пишат...
Неда, и аз да си кажа, хич да не ти пука, следващия път й натрий носа на тая овца
Много се дразня, когато се противопоставят и сравняват деца, малки деца, от родители или роднини. Не знам, комплекси ли са това, чиста човешка завист и злоба ли е, но наистина не го разбирам. И в случая го е казала на теб, поне детето не е чуло, но има такива които целенасочено тормозят чужди деца.