Честита нова година и от нас!
Много усмивки, здраве за всички и година изпълнена само с щастие ви желаем!
Бързо да оздравяват болните. Лис, пожерлавам ти това да ви е боледуването за тази година
Яна, това вашето си е пристъп на алергична основа. Забележи в къщи нещо да дали я дразни - плюшена играчка, одеало, възглавници. Моите изпадат в такива състояния, ако решат да спят с някоя плюшена играчка. Много е неприятно, но открие ли се причинителя, проблема отпада. Синекод не съм давала. Обикновено овладявам с: вода, пръскам тантум верде в гърлото, за да успокои, давам за смучене прополки и в краен случай Вентолин инхалирам. Задължително и Ериус давам при това положение.
Ние изкарахме една много спокойна и здрава нова година. Малките се закрепиха от октомври (тогава изкараха разстройство и повръщане) и от тогава и сопол не са имали. Ходихме преди НГ на ледена пързалка, децата много се кефиха, но естествено майка им се издрънча в цял ръст още със стъпването на пързалката
Имам мускулна треска на ръцете от стискане за парапета и да държа Дани. Искат пак да ходим, ама аз не съм чак такъв ентусиаст вече
На нова година едно приятели с момченце на 2г и половина дойдоха. Излязохме след 12ч да гледаме зарята от булеварда до нас. Голяма еуфория беше. После сурвакаха, късмети теглихме и сега поръчката е всяка баница да е с късмети
Откараха до 2ч малките, малко остана мен да приспят