0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - януари, февруари, март 2013
« Отговор #140 -: Февруари 25, 2013, 08:34:30 am »
И в крайна сметка само аз ли съм в тази клиника,на мен доктора ми е Калчев някакви мнения за него?почвам да се фимирам вече :(
« Отговор #141 -: Февруари 25, 2013, 08:57:30 am »
Здравейте и от мен :)Имам нужда от ващия съвет завърши моя втори опит икси с 8.47 :(.Двата ми опита са в АГ ВАРНА  финансово не можем да си позволим повече опити там сега накъде :ask:.Ние сме с мъжки фактор-олигоастенотератоозермия-2 степен нямаме гентични и имунологични изследвания.Благодаря ви предварително наистина незнам на къде :ask:
« Отговор #142 -: Февруари 25, 2013, 09:24:57 am »
кременка78-здравей аз мога да ти дам тел.на д-р Калчев в началото и тои мислише че сме с мъжки фактор,но в последствие му казах че в мен е проблема,но сам доволна от него,на 21-и март сам на първа стимулация в тяжната клиника,а и процедурите при тяж са съкратени доста.Аз се самофинансирам и ми каза че ще ни излезне под 5000,ако искаш пиши :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #143 -: Февруари 25, 2013, 10:00:49 am »
Здравейте и от мен :)Имам нужда от ващия съвет завърши моя втори опит икси с 8.47 :(.Двата ми опита са в АГ ВАРНА  финансово не можем да си позволим повече опити там сега накъде :ask:.Ние сме с мъжки фактор-олигоастенотератоозермия-2 степен нямаме гентични и имунологични изследвания.Благодаря ви предварително наистина незнам на къде :ask:

kremenka78 Изберете си репродуктивна клиника, за съжаление аз такава във Вварна не мога да ви препоръчам ( т.с не ги препоръчвам), с този мъжки фактор мисля, че можете спокойно да си кандидатствате по ФАР. Успех ви желая момичета  :bighug:

« Отговор #144 -: Февруари 25, 2013, 16:57:57 pm »
Здравейте,момичета..и аз да се включа при вас...8-ми ден след ембриотрансвер съм,
ИМСИ -процедура,при д-р Владимиров.Върнаха ми 3 ембриончета :) :crossfingers:Надявам се, след 3 дни кръвния тест да е положителен...за сега нямам никакви симптоми,даже и гърдите не ме болят,само повишена Т.
« Отговор #145 -: Февруари 25, 2013, 17:49:33 pm »
браво пожелавам ти го от все сърце да е положителен,в коя клиника беше?
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 18:39:29 pm от cucicuci »
« Отговор #146 -: Февруари 25, 2013, 20:26:55 pm »
IVF-София,на д-р Владимиров
Благодаря ти от сърце! :crossfingers:
*
« Отговор #147 -: Февруари 26, 2013, 08:10:02 am »
dess_dess върнаха ли ти ембриончето,говорили с някой от клиниката?
sunguard_83 стискам палци за положителен тест,чакаме да се похвалиш. :crossfingers:
д-р Калчев в началото и тои мислише че сме с мъжки фактор,но в последствие му казах че в мен е проблема
Как така си е мислил ,че сте с мъжки фактор,а после ти си му казала ,че в теб е проблема,или просто сте си говорили?Извинявай ,че те питам ,може би аз не разбирам написаното в какъв смисъл е.
А иначе при него ли  сте правили изследвания или и някаде другаде сте ходили?
Знаеш ли по какъв протокол ще ти бъде стимулацията  :needleani:? Успех! :balk_602:

*
« Отговор #148 -: Февруари 26, 2013, 09:28:39 am »
Добро утро на всички. Наскоро моя приятелка ми прати тази картичка

Желая на всички ви успешни процедури и скоро да проведете този разговор.
Хубав и успешен ден!
*
« Отговор #149 -: Февруари 26, 2013, 09:55:53 am »
Ех, че красиво, нежно, вълнуващо.......
*
« Отговор #150 -: Февруари 26, 2013, 09:57:30 am »
Страхотно...най-голямата ми мечта .Дай Боже на всички
 :thankyousign:

« Отговор #151 -: Февруари 26, 2013, 10:15:17 am »
amanda-аз съм от стара загора,клиника Малинов е сключил договор с Ниа Мед,всички изследвания ги правим в болницата в стз,Калчев идва всяка седмица тук.Незнаеше какъв е проблема-погледна спермограмата и каза че е тревожна,след това му показах епикризата ми в която пише че проблема е в мен с две махнати траби сам,и тогава ми каза че няма смисъл да се ходи на друг доктор и започваме изследванията,Ок почнахме ги пихме хапчета,изследвания,хурмоните са много добри ,сега на 12-и ми е инжекцията за блокаж и след това съм на 21-и на парва стимулацич,затова питах има ли някои които е бил в тази клиника,че почвам да се вкарвам филм.По краткия портокол съм,Калчев ми каза че за максимум 2 месеца трябва да сварши цялата процедура.Не съм запозната с процедурите затова питам тези който са минали по този път,закоето ви благодаря :)
« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 10:34:09 am от cucicuci »
*
« Отговор #152 -: Февруари 26, 2013, 11:09:02 am »
Не се филмирай,няма нищо страшно, ще мине всичко бързичко,щом си и по къс протокол,после чакането до теста е малко изнервящо и нетърпеливо ,но и това ще мине.Аз мисля,че не повече от месец ще ти отнеме.Макар и някои от момичета да не сме в тази клиника споделя,питай и не се притеснявай.Още един път успех!

*
« Отговор #153 -: Февруари 26, 2013, 11:11:26 am »
amanda-аз съм от стара загора,клиника Малинов е сключил договор с Ниа Мед,всички изследвания ги правим в болницата в стз,Калчев идва всяка седмица тук.Незнаеше какъв е проблема-погледна спермограмата и каза че е тревожна,след това му показах епикризата ми в която пише че проблема е в мен с две махнати траби сам,и тогава ми каза че няма смисъл да се ходи на друг доктор и започваме изследванията,Ок почнахме ги пихме хапчета,изследвания,хурмоните са много добри ,сега на 12-и ми е инжекцията за блокаж и след това съм на 21-и на парва стимулацич,затова питах има ли някои които е бил в тази клиника,че почвам да се вкарвам филм.По краткия портокол съм,Калчев ми каза че за максимум 2 месеца трябва да сварши цялата процедура.Не съм запозната с процедурите затова питам тези който са минали по този път,закоето ви благодаря :)

Ето ти инфо за стимулацията:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21

*
« Отговор #154 -: Февруари 26, 2013, 11:12:28 am »
сега на 12-и ми е инжекцията за блокаж и след това съм на 21-и на парва стимулация,затова питах има ли някои които е бил в тази клиника,че почвам да се вкарвам филм.По краткия портокол съм,Калчев ми каза че за максимум 2 месеца трябва да сварши цялата процедура.Не съм запозната с процедурите затова питам тези който са минали по този път,закоето ви благодаря :)
Ако на 12-ти ще имаш блокаж (вероятно ще ти е 21-ви ден от цикъла), тогава изобщо не си по кратък протокол. Това си е чисто т. нар. дълъг протокол. След блокажа ше изчакате да ти дойде МЦ, ще пуснеш кръв за се види дали си се "занулила" от към хормони) и на втори трети ден ще започнете същинската стимулаця. Колко точно дни ще продължи от организма ти, след като си "блокирана" всичко се поема от ръцете на доктора и това с какво и колко ще те стимулира , това от своя страна зависи как ще ти реагират яйчниците на медикаментите. Дозите се коригират след всеки преглед спрямо това, какво и колко се образува, как нарастват фоликулите не само като цяло а и един спрямо друг. Същинската стимулация продължава около 8-9-10 дни, точно колко е индивидуално. Следва прегнил-а. 36 часа по-късно пункция. А трансфера може да е на 3-ти, може и да е на 5-ти ден - това също е по преценка на лекаря, като в процеса се взима решението.  След трансфера започва двуседмичното чакане - най-трудния период.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #155 -: Февруари 26, 2013, 11:16:29 am »
amanda-благодаря ти от сърце,кофти е че незнам кои знае какво за клиниката,но кам края на март се надявам че всичко ще е ОК,все пак надеждата крепи човека,пожелавам на всички след трансфера да са с  :bfp:
« Отговор #156 -: Февруари 26, 2013, 11:30:06 am »
avallon-незнам колко е далгия портокол,касия също,за пръв път ми е от 10-11 февроари почнах парвите изследвания,имахме изписани хапчета който пихме двамата,на 19-и февр.ми дойде на 20-и ми вземаха кръв за хормоните,сега сам на противозачатачни до 16-и март на 12-и ми е блокажа,а на 21-и трябва да съм  в клиника Малинов за първа стим.имаме още някое изследване преди да тръгна кам София,
« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 11:32:08 am от cucicuci »
*
« Отговор #157 -: Февруари 26, 2013, 11:44:03 am »
cucicuci, аз ти разказах на кратко защото съм минала по този път.
blue_sky,  пусна линк.
Ти понеже питаше дали има по-запознати, та за това. Отговорихме ти.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #158 -: Февруари 26, 2013, 11:49:28 am »
Благодаря ви
*
« Отговор #159 -: Февруари 26, 2013, 14:03:12 pm »
cucicuci, има някои неща, които ме притесняват.
Какви лекарства пихте ти и  партньорът ти? Защо?
Къде е правена спермограмата и каква е диагнозата?
След като има проблем със спермограмата какво оплождане предлага докторът - ин витро или икси?
Какви изследвания имате направени до момента?
Опитът по фонда ли е?

В библиотеката на Зачатие има секция Асистирани репродуктивни методи. Статиите в тази секция ще ти дадат ясна представа как протича един инвитро цикъл. Заповядай:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=163&Itemid=21
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=163&Itemid=21