Здравейте момичета

Дълго време търсих някой , който е тук в Лондон и се бори да има детенце като мен. И много се радвам, че ви открих

Накратко ще разкажа моята история:
С мъжът ми правим опити да забременея от 5 години. Както всички знаем , че тук системата е... трябваше да чакам доста време преди да ми направят хормонални изследвания,цитономазка и др. понеже тогава бях и 'малка' според тях за да се притеснявам, че имам проблем.Тогава бях на 23г. Но понеже аз съм упорито магаре

успях да ги убедя и ми напраавиха желаните изследвания. Всичко беше наред, но бебчо не идваше и доктора не искаше да ми даде направление. После след няколко години се преместихме в друг квартал и смених лекаря и добре , че попаднах на свястна жена

Веднага ми даде направление да си избера клиника за репродуктивни проблеми. Спряхме се на Barts hospital. Отидохме направиха ни всички изследвания и според тях всичко беше наред. Каза ми да отида на цветна симка. Но докато чаках да ми дойде разбрах , че съм забременяла. Радост голяма но за два дни

Направих спонтанен аборт и всичко сварши

след известно време направихме цветна снимка и лапороскопия и се оказа, че имам еднорога матка

Доки ме успокой , че много жени са забременяли и родили здрави деца. И така сега започнахме инсеминация , първата беше неуспешна. Сега почнах стимулация с Кломид.
Съжалявам за дългия пост