Бубу, първия път нямах спомен да е чак толкова рязко, но сега земното привличане е безмилостно. За капак съм и в периода, в който много пада и косата, та съвсем съм цъфнала.
Така, така...а сигурно вече ти и помагат с ръце
Аз още не съм се оправила от падането на косата...Не знам дали и при останалите е така, но цикълът ми също се промени, първите дни не е течение, а прилив!
Аз успях, за съжаление, да кърмя само месец, но гравитацията си каза думата. Явно по натам, ще се мисли за някоя козметична процедура
Най-странното е, че съм абсолютно съгласна с мненията за генетично предразположение към стрии и, че е до тип кожа. Аз съм ужасно предразположена, от промените в теглото през годините, имам много по гърдите и задника...Обаче сега, от бременността, най-странното е, че на корема нямам НИТО една. Дали, защото той не ми порасна много /и най-важното- рязко/, дали, защото в болницата много ми се чудеха какъв "еластичен" ми бил корема /така и не схванах, какво имат предвид, явно, че бързо се прибра, не напълно, разбира се.../ Мажех се от дъжд на вятър с олиото на Джонсън, че ми беше останало едно...
Разбира се, това в известен смисъл са бели кахъри. Нали целта е постигната. А всяка цел, коства известни средства...