Здравейте момичета, в началото на м.Март е стартирала някаква програма Ин Витро от общините към клиника Малинов. Не мога да кажа точно за какво става на въпрос... Обадиха ми се от ДКЦ1 в нашия град и ми казаха, че в общината се е получило писмо за стартирането на програма Ин Витро в клиника Малинов, условието е да не си включван до сега във Фонда (попитаха ме дали имам подадени документи към Фонда за Асистирана Репродукция, аз казах, че нямам и казаха, че тогава могат да ме запишат)Взеха ми имената, на партньора, адресите и телефон. Казаха, ми че това писмо, с обясненията за въпросната програма е изпратено до общината, а тя респективно го е изпратила до ДКЦ-то за да запишат двойките с репродуктивни проблеми.
Аз понеже съм Тома неверни, се обадих на една приятелка, която работи в ДКЦ-то, защото в нашия град не съм регистрирана никъде, че имам такива проблеми и по пътя на логиката няма от къде да ми знаят телефона. Тя ми каза, че наистина има такова нещо и тя е дала телефона ми за да ми се обадят, но не може да ми каже точно за какво става на въпрос тъй като в писмото до тях не е написано никакво обяснение.
Та въпроса ми е има ли някой просветен, за какво става на въпрос?