Giaany - Не съм доволна от трансфера, защото мехура не ми беше пълен, за което приемам, че аз съм виновна, но и не мога да приема че това е до довело до не добър трансфер. Имам 5 хистерскопски резекций на матката за отстраняване на септум и се иска доста внимание, Матката ми не е като нормална матка А при мен сега стана така, че вместо сестрата да асистира с видеозона на Док - да натисне, да потърси, да задържи, Док ми търси матката с едната ръка защото и се изнерви, а с другата ми трансферира ембриоините, и в един момент каза готово. Какво стана що стана, кога стана аз даже и не разбрах, не успях да се отпусна. Усетих как и сестрата се сепна като чу готово. Имала съм и други трансфери и за мен този път беше провал. Иначе ми пускат музика да слушам, с нея и без нея се ми е тая.
lilibell - От ноември започнах да пия вит Е, Q 10, селен, омега 3-6-9, фолиева, вит. за бременни, и Овабууст като с него не съм била постоянна. Месец преди последната ми пункция изпих 1 опаковка Овабууст, спрях вит. за бременни, защото реших че са пълен синтетичен боклук и си купих Спирулина на таблетки.
Не знам до колко това е ми е помогнало, но до сега не ми е навредило.
Чувам, че много момичета са доволни от Инофолика, той спомагал за по добро делене на яйцеклетките