0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - април, май и юни 2013г.
« Отговор #220 -: Април 28, 2013, 22:02:58 pm »
Здравейте момичета, благодаря за стиснатите палци. Днес док видя сърдечна дейност и до тук нещата са наред. Дай Боже така да бъде и до финала!

Стискам палци на всички момичета в процедура  :goodluck:
Браво, Iva! Давай така до термин  :D

« Отговор #221 -: Април 29, 2013, 08:14:13 am »
браво,iva желая ти да гушнеш най -голямата си мечта тази година. :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #222 -: Април 29, 2013, 09:57:03 am »
Iva ,чудесно,само така,този път ще искараш до термин нормално,няма как :)   :bighug:
Златен дъжд тихичко честито,радавам се ,че успя. :wink:
dess стискам палци днес  :crossfingers:

« Отговор #223 -: Април 29, 2013, 11:24:17 am »
Ето ме и мен момичета, :)
Златен дъжд тихичко честито и от мен!
Честито и на всички мамчета видяли   :bfp:
При мен трасфера мина гладко,върнахме 3 ембриончета и сега стискам палци всичко да е наред и поне едничко да се е хванало!!
Успех на всички  :bighug:
« Отговор #224 -: Април 29, 2013, 11:32:41 am »
Момичета, реших да звънна в клиниката и да им кажа.Оттам пък ново 20 - можело да е от прегнила положителен теста.Да си изчакам до 7-ми Май, тогава щяло да е на 100 % сигурно.Сега и аз не знам какво да мисля.Казаха ми, че няма смисъл да правя кръвен тест, трябвало още да се изчака.Еми какво да правя, ще чакам.Една седмица остава, дано всичко е наред и наистина да съм бременна.Съвсем се обърках сега...  Тъкмо се зарадвах, а сега пък незнам какво да мисля.Ще ми се да не ми го бяха слагали тоя прегнил, дано не е само заради него... Не може да се зарадва човек...

« Отговор #225 -: Април 29, 2013, 12:38:01 pm »
Златен дъжд,според мен изобщо не е рано за кръвен тест.
*
« Отговор #226 -: Април 29, 2013, 13:47:45 pm »
Златен дъжд, най-сигурния начин да разбереш дали не е от Прегнила (което аз се съмнявам, в смисъл вече трябва да се е изчистил) е да пуснеш през ден два кръвни теста, нараства ли ЧХГ-то (дори и да е неравномерно, отдавайки го на неизчистен Прегнил) има бременност повече от ясно! Ако имаш търпение изчакай, докогато са ти казали (тъкмо ще видят на УЗД и точка). Успех!

Максче, много се радвам за теб, все така хубаво да вървят нещата при теб!
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #227 -: Април 29, 2013, 14:21:04 pm »
Ето ме и мен момичета, :)
Златен дъжд тихичко честито и от мен!
Честито и на всички мамчета видяли   :bfp:
При мен трасфера мина гладко,върнахме 3 ембриончета и сега стискам палци всичко да е наред и поне едничко да се е хванало!!
Успех на всички  :bighug:

Имам едно въпросче.Кой определя колко да се върнат 2 или 3 бр. ембриони?
*
« Отговор #228 -: Април 29, 2013, 15:21:05 pm »
В моята клиника докторите и ембриолозите заедно решават колко ембриончета да върнат и впоследствие питат и пациента дали е съгласен.

*
« Отговор #229 -: Април 29, 2013, 17:36:08 pm »
anelino радвам се,че всичко е наред,вече се бях притеснила какво става  :hug2:.За кога е датата на теста?
Златен дъжд ако има как пусни кръвен,а ако искаш си изчакай и датата която са ти казали.Успех и стиснати палци,бременност ще е няма да е друго  preggo
В моята клиника докторите и ембриолозите заедно решават колко ембриончета да върнат и впоследствие питат и пациента дали е съгласен.

И при мен така са постъпвали. Ти как си,то не остана чакане, идва деня на истината. :)  :crossfingers:

*
« Отговор #230 -: Април 29, 2013, 17:59:44 pm »
anelino радвам се,че всичко е наред,вече се бях притеснила какво става  :hug2:.За кога е датата на теста?
Златен дъжд ако има как пусни кръвен,а ако искаш си изчакай и датата която са ти казали.Успех и стиснати палци,бременност ще е няма да е друго  preggo

И при мен така са постъпвали. Ти как си,то не остана чакане, идва деня на истината. :)  :crossfingers:
Ами този ден беше днес. За сега съм бременна :D :D :D

*
« Отговор #231 -: Април 29, 2013, 18:30:11 pm »
Ейй,браво,много ме зарадва :D :D.
Е аз не знам ,че днес или си подранила,мислех,че на 1-ви-2-ри,а то каква изненада, хайде честито  :balk_48:

Дай Боже на всички да са положителни резултатите. :)

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #232 -: Април 29, 2013, 21:57:32 pm »
mgstra, супер новина, много се радвам :) Стискам палци всичко да се развива добре до финала :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #233 -: Април 29, 2013, 22:06:07 pm »
Благодаря, момичета!
Мислех си, че втория път ще съм по-спокойна, но нищо подобно.
Amanda, хич не си в грешка, аз подраних с теста. Ще пътувам вдругиден и нямам нервички да чакам да се върна чак на 6-ти.
Пожелавам на всички ви скоро да имате положителен резултат.

« Отговор #234 -: Април 29, 2013, 22:53:51 pm »
Момичета, аз днес си направих труда да смятам разграждането на прегнила по логиката, че спада с 50 % на всеки 2 дни, би трябало на датата на първия тест, стойността на ЧХГ да е около 35.На следващия ден - около 23 (говорим за вчера).По тази логика утре трябва да е малко под 12.Утре ще си направя още един тест и ще погледна каква ще е чертичката.Ако тя липсва, значи явно е, че не се е получило.Ако пък я има, надявам се да не е такава, че с лупа да я гледаш.Преди 2 години ми се случи фалшиво-позитивен тест и тогава ми стана тежко като разбрах, че не е било истина.Затова някак си сега не смея да се зарадвам, а така ми се иска.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #235 -: Април 29, 2013, 23:04:19 pm »
Момичета, аз днес си направих труда да смятам разграждането на прегнила по логиката, че спада с 50 % на всеки 2 дни, би трябало на датата на първия тест, стойността на ЧХГ да е около 35.На следващия ден - около 23 (говорим за вчера).По тази логика утре трябва да е малко под 12.Утре ще си направя още един тест и ще погледна каква ще е чертичката.Ако тя липсва, значи явно е, че не се е получило.Ако пък я има, надявам се да не е такава, че с лупа да я гледаш.Преди 2 години ми се случи фалшиво-позитивен тест и тогава ми стана тежко като разбрах, че не е било истина.Затова някак си сега не смея да се зарадвам, а така ми се иска.
Защо, в крайна сметка, не направи кръвен тест в два поредни дни, вместо да смяташ и пресмяташ?
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #236 -: Април 30, 2013, 10:01:10 am »
iva17, много се радвам и наистина много силно ще ти стискам палци за успешен финал :)
dess, как мина трансфера?
mgstra, и тук честито за положителния тест!
Ние в неделя замразихме 5 ембриончета на 3 ден. Следващият месец, ако всичко е наред, ще направим трансфер.
Весели празници!
« Отговор #237 -: Април 30, 2013, 14:23:59 pm »
Златен дъжд, послушай Бубулина, истината е в кръвните тестове иди и си направи, поне ще знаеш със сигурност, а не само да гадаеш и да се нервираш излишно.  :wink:
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
« Отговор #238 -: Април 30, 2013, 17:51:39 pm »
Момичета, малко съм притеснена.
В момента съм в стимулация.
25.04 - 4ти ден от цикъла, 1ви ден от стимулацията - Гонал 300
26.04  5ти ден /2 ри - Гонал 300
27.04 - 6ти/ 3ти - Гонал 300
28.04 - 7ми/4ти - Гонал 300
29.04 - 8ми/5ти, преглед - 9+6 фоликула по 7 мм, Гонала увеличен на 375
30.04 - 9ти/6ти - Гонал 375
Преди малко провървях, както ми се случва около 15ти ден от цикъла.
Утре съм на преглед, но ми е напрегнато. На някой случвало ли му се е?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #239 -: Април 30, 2013, 19:06:20 pm »
Zdrawejte, tarsq kredora HELP

V4ERA mi varnaha 3 sladold4eta :lol: