Наиситина няма значение гравитацията за движението на храната по стомашно чревният тракт. Не би било лошо, ако някой от спорещите си беше направил труда да види, че аз изрично написах, че изпразването на стомашно чревният тракт завиви от перисталтиката, не от гравитацията. Написах само за влизането ( не изпразването), че гравитациятя „помага“ при пиенето на вода, не че е едниствен фактор. „Нещо“ ( думата, която аз позлвах)обаче помага при рефлуски при лежането на ляво.
ДОкторе, моля игнориайте ме, че ми писна да се заяждате с мен навсякъде. Не пиша извън темата, а отговорям на хора, на които им е казано да слагат децата на ляво, че не са си го измукали от пръста това и че им е казано, защото това е, което е било прието за момента. Няма да споря повече и без това няма никакво значение какво пиша, вие ще се заядете с мен. Ей сега виждам, че пак сте ми шарил по съобщенията все едно аз съм длъжна да ходя назад да проверявам дали не сте дописал нещо., като същевременно удобно сте пропуснал това, че изрично съм казала, че не зависи от гравитацията движението, че не вярвам, чеима голямо значение и че моите деца съм ги слагала по гръб. Това ви е убегнало виждам.
П.П. Няма никакво значение преди колко време е публикувана статията. По-голямата част от класическата микробиология, на която се разчита днес в медицината е от началото на 20ти век, че и от 19ти век има неща.