Респект и Анди,представям си какво е всеки ден да си в такава неизвестност и да не знаеш кога буболечето ще поиска да излиза.Като се знам каква съм паника кой знай как ще треперя всеки ден.
Бебе,наистина се свиква със слугуването около бебчето.Аз отначало ги обличах по 20 мин.Все ме беше страх да не им извия ръчичките нещо.При мен е точно обратното,понеже се грижа за бебета и деца,знам всичко за тях с изключение на кърменето( само от бутилка съм ги хранила), и нищо за бременността.От днес почвам да чета една книга и да видим колко ще се просветя по въпроса.
Сега искам да споделя с вас едни мои притеснения относно първата фетална морфология.Всичко е в референти граници,но обиколката на главата е над средното,а дължината на бедрото е под средното.Съответно са на 85 и 35 процента.И двамата с таткото сме високи и дългокраки и го избивам на майтап,че бебето ще е с къс баджак:)Четох,четох и видях че при някои мами параметрите се движат така през цялата бременност,при други краката наваксват,а при трети разликите се увеличават.Чакам резултатите от кръвните изследвания,нухалната гънка е добре.Някой информация по въпроса?