0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 86
« Отговор #400 -: Юни 07, 2013, 17:09:46 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
Погледнах ви само по диагонал и видях, че бебе се е обебила почти заедно с мен :) Пожелавам ви много здраве и щастливо детство на малкия Божидар :*

РЕспект и Анди, виждам че още сте с големите тумбаци. Пожелавам ви прекрасна скорошна среща с най-пухкавите бебета  :babyflips:

ДОбре дошли на всички нови бременни мами. ЛЕка бременност до термин и здрави бебоци на финала.

Ние вече 10 дена сме си вкъщи. Малкият Сами е много послушен, само ни мъчат колики но ще се справим. Когато имам повече време ще разкажа как мина раждането. Бяхме планирано секцио, но стана непланирано естествено раждане  12 дни преди термин :lol:  Прегръдки на всички  :bighug:

« Отговор #401 -: Юни 07, 2013, 17:12:43 pm »
Линаполи много се радваме , че сте добре . Целувки на Сами :)
И чакаме подробности
*
« Отговор #402 -: Юни 07, 2013, 17:14:21 pm »
Леле това чакане вече ме побърква  osi_15 osi_13
« Отговор #403 -: Юни 07, 2013, 17:25:19 pm »
здравейте момичета да се отчета и аз след прегледа вчера бебетата са ми вече по 1,500кг голямите ми момчета растат доста бързичко...стаята ни е почти готова,като изключим,че заради влагата немогат да изсъхнат стените,за да сложим латекса,ама има време справихме се доста по-бързо от планирането:) стискам палци за скорошна среща с бебоците на РЕСПЕКТ и АНДИ,на новодошлите момичета леко бременеене,а на всички останали късмет и успешен финал :bighug: :bighug:
*
« Отговор #404 -: Юни 07, 2013, 18:19:28 pm »
Благодаря за стиснатите палци момичета, таткото и аз не можем да си намерим място от нетърпение, но малката е твърдо решила до последно да ни мъчи :)
bebe_2013 и аз така си помислих от начало, че са стрии, но стриите не са ли на чертички  :? Вчера имах само в долната част на корема, днес по целия корем, червени петната като на далматинец  :?  Днес положението се влоши, особенно този сърбеж ме побърка, и ходих на дерматолог - каза, че може би е някаква алергия и ми изписа някакво лекарство за мазане /което го направи самата тя/.   
linapoli ще чакам подробности, когато ти остане време ;)
« Последна редакция: Юни 07, 2013, 18:25:15 pm от andi_s »
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #405 -: Юни 07, 2013, 19:39:35 pm »
linapoli, много се радвам, че сте добре и че сте се родили нормално. Сами си е избрал така да излезе :) Да ти е жив и здрав и скоро да преминете коликите.
izabel.1985, 2 седмици преди термин родих. Ако се съмняваш за тапата, най-добре да те види лекар.
Ние сме добре с Божидар. От време на време е малко кисел и прави номерца да го носи баща му на ръце, ама той пък му уйдисва :) Започва да показва характер мъникът, ама само да ни е жив и здрав.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #406 -: Юни 07, 2013, 21:56:41 pm »
Ние сме добре с Божидар. От време на време е малко кисел и прави номерца да го носи баща му на ръце, ама той пък му уйдисва :) Започва да показва характер мъникът, ама само да ни е жив и здрав.
Пфффф те всички мъже са така 8) кисели и от време на време някой да ги носи на ръце....Свиквай мъжка майко, по-зле става  :lol: :lol: :lol:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #407 -: Юни 07, 2013, 22:56:06 pm »
Линаполи честита рожба и наистина си е избрало как да се появи :) Човеченце с характер!
Анди и Респект :) явно дечицата си държат на уговорените срещи - никакви подранявания!
Чакаме новини с нетърпение  osi_9
Аз най-сетне стигнах до лекар и ми пуснаха един болничен... още незнам на кой свят съм.... взе ми се акъла последните седмици в работата...
Понеже нищо не запомних от прегледа, смятам да ида пак тез дни  :D
На новодошлите - лека бременност до термин! Как хубаво се пълни темичката с нови попълнения - страхотно е така!!!
*
« Отговор #408 -: Юни 08, 2013, 09:49:13 am »
Здравейте коремчета :) Как сте днес? Аз съм добре, зъбчето засега спря да ме боли, може би е било нещо инцидентно ;) Бебето нощес ми разказа играта, горе долу през половин час хълца и сутринта в 7 не издържах и станах :) И то ест спря  :lol:
Linapoli ще чакаме подробности :) Бързо да минат коликите и Сами да е все така послушен :)
Респектче, Анди чакаме ви с хубави новини, хайде бебоците да се показват вече, че и ние сме нетърпеливи :) Много стиснати палчета да се похвалите тези дни  :crossfingers: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #409 -: Юни 08, 2013, 10:54:32 am »
Здравейте и от мен
Респектче още ли си в нашите редички? Надниквам аз, все за новинки :lol: Линаполи честита рожбичка :P
Малкото дяволче дано зъбчето не се обажда повече :D
Стискам палчетата :lol: ей така профилактично  :P

*
« Отговор #410 -: Юни 08, 2013, 12:39:06 pm »
Още един неуспешен ден  :balk_132:

// Мами имате ли фейс бук ?
« Последна редакция: Юни 08, 2013, 12:50:04 pm от _RESPECT_ »
*
« Отговор #411 -: Юни 08, 2013, 12:51:29 pm »
Respect, ти още ли си тук? Леле това бебче хич не му се излиза.:-) Вземи свърши някоя домакинска работа, може да помогне. Аз обаче гледам да правя точно обратното - чудя се само как да полегна, да почивам, да не вземе тръгне това бебе  :lol:  В резултат на това вкъщи все едно е паднала бомба  :(
Снощи нещо пак не спах добре, въртях се, бебето ми убива и въобще ми е едно свито.

Анди, обаче се губи.... :-)

*
« Отговор #412 -: Юни 08, 2013, 12:53:32 pm »
Е и на тебе ти е вече време  :lol: . Ами аз вчера тичах със едно куче и мъжа ми ме гледа е така  8O и пак нищо, не ще и не ще  :lol:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #413 -: Юни 08, 2013, 13:55:04 pm »
Е и на тебе ти е вече време  :lol: . Ами аз вчера тичах със едно куче и мъжа ми ме гледа е така  8O и пак нищо, не ще и не ще  :lol:

Респектче, малко си тичала :lol: явно

*
« Отговор #414 -: Юни 08, 2013, 13:57:23 pm »
 :lol: :lol: викаш под 4 километра не се зачита
*
« Отговор #415 -: Юни 08, 2013, 15:01:26 pm »
хехеххе,момичета направо се чудя какво ви е ,Респект  остави детето да поседи още малко на сигурно и топло....шегата настрана ,ама сигурно и аз бих била нетърпелива като вас.Моя Тео се роди 20 дни преди термин и пак нямах търпение,ама то си е Божа работа...една приятелка "съфорумка"беше мила банята преди да роди,така,че ...Но помеждудругото като спреш да го мислиш и чакаш ,дали ще е днес ,точно тогава ще зараждаш
Десс,за повръщането нищо не съм взимала ,то само минава с времето,така че пробвай с ябълки,солети и такива неща

*
« Отговор #416 -: Юни 08, 2013, 15:09:21 pm »
Респект,много добре те разбирам!Аз преносих 1 ден,като твърдо бях убедена,че ще родя 1 седмица преди термин.Да,ама не!Бебчо не се съобразява с моите планове. :lol:
Наслади се на последните ритничета,после ще ти липсват. :)

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
*
« Отговор #417 -: Юни 08, 2013, 15:37:45 pm »
Момичета много съм ви благодарна за подкрепата която ми давате  :bighug: :bighug: :bighug: дано в най-скоро време да родя, и да се отървете от моето мрънкане  :lol: пожелавам късмет на мамите който чакат и те малки тутманичета  :)
*
« Отговор #418 -: Юни 08, 2013, 21:56:44 pm »

Анди, обаче се губи.... :-)
:hello2: Мамчета  :wink: Ще ми се да се загубя за няколко дни ама не Иванита  osi_8 тук съм все още, бяхме на вън цял ден, ходенето уж помагало, та изкарах душата на всички днес от разходки   :D
*
« Отговор #419 -: Юни 08, 2013, 22:37:59 pm »
Анди да не си посмяла да родиш преди мене  :balk_77: :lol: :lol: :lol: