Здравейте мамчета, аз оооще съм тук, извинете ме, че не успях да надникна по-рано, така ми се спеше, че едвам се прибрах от болницата и направо си легнах /от втвърдяване на корема и вълнение за прегледа не успях да се наспя/ А сега пак не ми се спи
Та на кратко да кажа какво е положението: Писна ми да го повтарям но - никакви индикации за раждане, никакво разкритие, шийка нормална
тоновете на бебка са добре. След дълги уговорки, тъй като моя док ще е в отпуска до другата седмица, няма смисъл да лежа и чакам в отделението, отделно да се стресирам гледайки други родилки. Последно ще си чакам вкъщи до началото на другата седмица /периодично ще се чуваме и виждаме с доки/ и в краен случай понеделник или вторник на системи и... секцио
За коремчето искам да добавя, на мен ми пролича някъде към 5ти месец, доста съм дребна иначе около 1.60 висока и около 45 кг. бях, в началото на бременността от гадене и повръщане се стопих почти до 40кг, сега съм около 57-58кг. До 8ми месец корема ми беше малък и изведнъж стана доста огромен и остър
Моя доки също твърди, че няма да мога да родя нормално, бебето било голямо за мен /около 3.500кг. е уж/.
Какво ли е положението при
Респект??? Не получих смс и си мисля, че и при нея още няма нещо ново, предполагам, че ще чака под наблюдение, тъй като 3-4 дена не се счита за преносване. Надявам се и стискам палци поне тя да се похвали скоро