Тъкмо го написах и изчезна някъде - та наново.
Привет и от мен. Да се отчета. Във вторник бях на преглед. Всичко според доки изглежда ОК. Оформя се главичка, крачета (виждат се и на снимката), сърчицето тупка. До тук добре. По късно обаче ме приболя за около час и половина , получих розово зацапване , премина в няколко капки червеникаво кафяво и толкова. Остана вече трети ден съвсем бледо и слабо кафеникаво на т.х. Няма спокойствие. Днес се обадих отново за да попитам дали мога да върна утрогестана вагинално , че през устата така ми се вие свят, че не е истина. Според доки причината е, че се падна точно на деня на месечния цикъл. Моля се всико да е наред. Използвах случая да го попитам за цитонамазката. Преди няколко дни получих писмо от МЗ за безплатен скрининг смях се, че един път ще ми се падне нещо безплатно и няма да мога да се възползвам , защото и аз като
dess_dess . Дали от случващот се ,... по вероятно от страх и за секунда не допуснах че ще го направя, още повече в посочени в писмото кабинети. Та попитах преди минути и доктора ми каза да не го правя.