Малко дяволче,хич не бях забелязала,че има и друга англичанка в темичката :)Големи фойерверки ми спретна .Благодаря за мнението за ваксината.И аз ще я откажа.Та тя е предимно за свинският грип,а всяка година какви ли не нови щамове плъзват.По каква причина ти назначават толкова много сканове?На мен ми казаха само 2 (един в 13та и един около 20та г.с)и един бонус- early pregnancy scan,заради преишните ми неуспехи.Изпросих си контролни изследвания на щитовидната на всеки 2 месеца ,заради антителата.
Много се радвам, че не съм само аз бъдеща мама в ук
По принцип са си само 2 скановте. Първия беше в 12-12 гс за установяване на бременността и втория в 20 гс, казват му още anomaly scan. Той е да се види как се развива бебчето, органите и т.н. Аз също исках early pregnancy scan заради предните неуспехи, но не ме огря
Важното е, че сега всичко е ОК. А сега ме викат на скан, защото корема ми върви 2 см по-малък от нормалното за седмиците. Иначе както писах всичко е ок с бебо
Двамата доктори, които ме гледаха, ми казаха да не се притеснявам, че е странично, около 36 седмица щял да се обърне с главата надолу
Аз не знам защо си мисля, че по-рано трябва да се завърти, но мамите с опит да кажат
ПП Момичета, недейте така се драка една с друга, все пак сме тук, за да си помагаме кой с каквото може, аз лично много се радвам, че съм една от вас, защото разбирането и подкрепата, които съм получавала тук през всичките години никъде не съм го срещала в живота си, а даже не се и познаваме лично...