Бубулинка, не е толкова малко, ама месец и нещо ми се вижда вече малко Иначе и аз така мисля, че са Бракстън-Хикс, ама да питам за всеки случй А за предродилни.... бебо да чака, има време, не съм готова още с нищо В петък съм на скан и след това на консултация с лекар. А за зъбите... нищо не искат да ми правят сега, защото няма как да ми сложат упойка, а без нея не искат да ми ги лекуват. Предния път като отидох само ме прегледа и ми изписа антибиотици, ефекта от които беше никакъв, парацетамола поне ме успокоява, а от АБ само ми ставаше лошо. Ще си чакам най-чинно да родя и да си оправя зъбчето.
Да бе, верно, че ти беше в "бЕла" държава с черно здравеопазване
Тук нямаше да ти откажат зъболечение, на мен ми правиха няколко пъти...
Жалко, че се мъчиш! Спор няма, че на фона на 33-те седмици, оставащите са нищо, вече си на финала
В петък все пак спомени за контракциите, не знам дали ме разбра правилно - писах, че подготвителните не би трябвало да са болезнени и, не са регулярни. Обикновено като полегнеш и/или пийваш повече течности, отшумяват. Т.е. не зная твоите от кой вид са...
П.П. кога дойде това време и ти да раждаш, направо се изумявам как минава времето!