0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте мами!
Дълго време не бях влизала в Зачатие, нямах време а и желание - нещо се бях сдухала.
Но ето днес дойде момента и аз да се похваля най-после как вървят нещата около мен.
На 2 юли ще ни е делото. При нас ще дойде едно момченце на 1,7 месеца.
Незнам какво да кажа, блокирала съм тотално и съм зациклила на едно място...
Преди няколко дни получихме и 3-тото предложение пак за момченце на 7 месеца, но се обадих да го откажем, защото вече сме в процедура по осиновяване.
Дано всичко мине наред.
Притеснявам се как ще свикне детето с нас, защото то е в приемно семейство и е обградено с много любов а тази раздяла с приемните родители ще е голям стрес за него.
*
Re: В нашата дружина вече ще сме трима!
« Отговор #1 -: Юни 30, 2013, 18:37:20 pm »
Здравей! Не съм, мама, но си позволявам, да ти честитя страхотната новина! Нормално е да се притесняваш, но не го казвай! :) Аз нямам опит, за това не мога да те посъветвам как да постъпиш! Може би ще е необходимо по-постепенно опознаване в началото... Знам само, че ще обградите детето с много обич и  внимание и то ще го разбере... Ще бъдете чудесни родители! Още, веднъж, поздравления!
П.П.1. Картиче, колко време мина от подаването на документите ви?

*
« Отговор #2 -: Юни 30, 2013, 19:29:52 pm »
kartiche, каква прекрасна новина  :D, желая успешен завършек на процедурата, здраве и много радост с детенцето ви!

*
« Отговор #3 -: Юни 30, 2013, 19:43:30 pm »
Честито kartiche! Страхотна новина! Пожелавам ви най-прекрасните мигове с малкото човече! Детенцето ще свикне, не се притеснявай. Няма нищо по-хубаво от това, че е расло с много любов и и грижа. Ако имате възможност посещавайте го по-често, за да може да свикне с вас и раздялата с приемното семейство да мине по-плавно. Много успех и стиснати палчета!  :)
« Отговор #4 -: Юни 30, 2013, 22:17:36 pm »
Душка доста време мина-почти 2 години без два месеца. Тъкмо изтичаше срока на вписвнето в регистъра.
 А при теб как вървят нещата, да не си спряла с опитите?
Ако се решите на осиновяване-хвърляй се смело пък каквото стане.
« Отговор #5 -: Юли 01, 2013, 06:17:09 am »
Ей Къртиче, най-после се осмели да се похвалиш!  :bighug: Честито ви момченце и тук! Живи и здрави да се и тримата и много щастливи заедно!

Ще свикне детенцето с вас - вече сте се разпознали със сърцата си и това е най-важното. Сега ви предстоят много игри навън, много забавления, баби, дядовци, лели, каки ще му се радват и бързо ще привикне. Има и трудни моменти, няма да те лъжа, но те бързо минават и се забравят. Важно е да е здраво детенце, пък другото са бели кахъри /както казват бабите/.

Утре делото ще мине за 5 минути и всичко ще е наред!

Звънкай ако има нещо
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #6 -: Юли 01, 2013, 09:36:47 am »
Честито Ви Сльнчице! Всичко ще е наред! Мамините притеснения :), обаче винаги ще ги има!

« Отговор #7 -: Юли 01, 2013, 14:50:23 pm »
Честито, Къртиче! Да ви е живо и здраво момченцето, и скоро да сте си заедно и да се гушкате!  :D
*
« Отговор #8 -: Юли 01, 2013, 17:45:26 pm »
Къртиче, много се радвам, че сте успели преди да изтече срока на документите ви.
Исках да ти пиша, да се срещате колкото може по-често преди делото, но то вече няма за кога. ;) Сигурна съм, че сте направили всичко най-добро! А утре всичко ще ти е сбъднат сън! Бъдете много щастливи!
П.П. Аз съм спряла с опитите на всички фронтове и за съжаление няма надежда от никъде...

*
« Отговор #9 -: Юли 01, 2013, 17:56:41 pm »
Честито! Успех в опознаването и приспособяването Ви един към друг!
« Отговор #10 -: Юли 03, 2013, 22:09:50 pm »
Благодаря момичета!
В сряда ще си го вземем при нас. После ще пиша повече.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #11 -: Юли 03, 2013, 23:24:02 pm »
Кartiche, честита радостна новина!

Чудесна възраст - 1,5 - 2.
Сами е много интересен и забавен сега.
Ще се учите в движение.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #12 -: Юли 09, 2013, 09:44:13 am »
Честито Картиче, много се радвам за вас, че сте успели да намерите вашето детенце, дано от тук татък имате само щастливи мигове заедно!Бъдете здрави и се радвайте на всеки ден заедно! :D
« Отговор #13 -: Юли 09, 2013, 10:48:04 am »
Честито, бъдете много щастливи!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #14 -: Юли 09, 2013, 11:55:37 am »
Ех, Къртиче толкова много се радвам за теб, за вас   :bighug: Ще свикне малкото юначе и то и вие с него, още по-хубаво, че детенцето е асоциирано и е живяло преди това в приемно семейство :lol: Нямам търпение да видя снимките на малкото ви детенце. Много те прегръщам и се смея от радост с вас! :lol:

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #15 -: Юли 10, 2013, 15:27:47 pm »
Къртиче, и от мене едно голямо честито! 
:bighug:

Не ви е било лесно,... особено с това  предложение, докато тече делото...
Прегръщам ви и ви пожелавам лека адаптация и много усмивки!  :)
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #16 -: Юли 30, 2013, 10:47:15 am »
Къртиче, Честито и от мен - лека адаптация и всичко най-добро!

« Отговор #17 -: Юли 30, 2013, 15:18:06 pm »
 :bighug: Чудесни новини! Чесито и да бъдете здрави, и усмихнати!  :ballons:
« Отговор #18 -: Август 01, 2013, 15:47:45 pm »
ЧЕСТИТО, мило картиче! Толкова много се радвам за теб. Скоро не бях влизала във форума и сега като прочетох новината се зарадвах невероятно много. Желая Ви много здраве, любов и много, много хубави преживявания с малкия юнак.

« Отговор #19 -: Август 25, 2013, 15:50:28 pm »
Благодаря още веднъж!