0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #240 -: Юли 23, 2013, 17:07:30 pm »
И да знаеш,че имам сериозни подозрения че в интервала 10-15 август ще да се срещнем с теб някъде из клиниката  :lol: 8)
Пожелавам си да се 'сблъскаме' на записа на тонове  :bighug:
« Отговор #241 -: Юли 23, 2013, 21:59:29 pm »
Здравейте .Направих инвитро с ИКСИ на 27.06-2013. На 17.07 беше 21 ден след трансфера.Кървен тест беше 38.20.Днес е 26 ден след трансфера и направих пак кървен тест  беше 41.30.Уринален тест направих 3 пъти имаше втора розова черта.Исках да питам имам ли бременност или не.Благодаря предварително
*
« Отговор #242 -: Юли 23, 2013, 22:42:28 pm »
Здравейте .Направих инвитро с ИКСИ на 27.06-2013. На 17.07 беше 21 ден след трансфера.Кървен тест беше 38.20.Днес е 26 ден след трансфера и направих пак кървен тест  беше 41.30.Уринален тест направих 3 пъти имаше втора розова черта.Исках да питам имам ли бременност или не.Благодаря предварително
Според мен има бременност, но за съжаление не съм сигурна дали е успешна. Много са ниски стойностите от кръвния тест, а и не се удвояват правилно. Но все пак надежда винаги има, най-добре е да се консултираш с лекар. Кураж и успех!
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 23:49:35 pm от mgstra »

« Отговор #243 -: Юли 23, 2013, 22:46:29 pm »
:oops: НЕ че не си самоназначих по 1 таблетка Селен,но това е тайна
На твое място бих посетила Начев или бих си самоназначила 0,25 м.г. Успех!
Момичета, с хормоните шега не бива. Това са вещества, които имат силно въздействие при много ниски концентрации. Обезателно посещавайте лекар, за да ви предпише лекарството в съответната доза. За Селен има противоречиви данни относно безвредността му особено в яйчниците, но това го знаят главно тези, които проучват публикациите по задължение.
« Последна редакция: Юли 23, 2013, 23:28:02 pm от mammita2012 »
*
« Отговор #244 -: Юли 23, 2013, 23:25:26 pm »
И аз бих казала да не си самоназначавате нищо, а да се спрете на специалист, който да ви обърне нужното внимание. Ин витро ще правите все пак.

« Отговор #245 -: Юли 24, 2013, 10:59:41 am »
Имало е имплантация, но вероятно нещата не са се развили добре.
Най-добре лекарят да каже трябва ли да се спират лекарствата.
« Отговор #246 -: Юли 24, 2013, 11:40:14 am »
Разбира се,напълно сте прави.
 :oops: Понякога имам усещането,че не осъзнавам реално какво точно ми предстои.До къде за добро,до къде за лошо не знам.
*
« Отговор #247 -: Юли 24, 2013, 18:15:15 pm »
Здравейте! След колко време след неуспешно ин витро мога да си пусна изследвания за АМХ и Инхибин Б за да бъде реален резултата?
*
« Отговор #248 -: Юли 24, 2013, 19:37:46 pm »
Вилили, сериозно нещо ти предстои, въпреки че като започнеш, не е толкова трудно. Мисля, че най-мъчителното беше чакането до теста, въпреки че инжекциите си ги слагах сама.

« Отговор #249 -: Юли 24, 2013, 20:52:36 pm »
Здравейте, момичета !

Аз да ви се оплача какво ми се случи днес.От няколко дни съм с ниско кръвно.Днес преди около 2 часа, като излизах от WC-то ми прималя и се строполих на земята.Мъжа ми ме заведе до леглото и полежах.Имах чувството, че краката ми няма да ме държат, хем в леглото.При падането си ожулих коляното, а сега е малко подуто и ме боли.Не знам дали са се хванали бебетата, но ако са, дано това падане да не е опасно за тях.Слава богу не си ударих корема.Притесних се доста, никога не ми се е случвало такова нещо..Сега съм по-добре, след като хапнах малко шоколад.

« Отговор #250 -: Юли 24, 2013, 21:16:47 pm »
Златен дъжд мисля, че трябва да споделиш на доктора си, какво ти се е случило.
Може кръвното ти да се влияе от медикаментите, които приемаш.
*
« Отговор #251 -: Юли 24, 2013, 22:24:34 pm »
От Утрогестана (ако ти е изписан и го пиеш) кръвното пада доста.
А на мен ми призля на втория трансфер по сходен начин, не от Утро-то. Тогава забременях.
« Отговор #252 -: Юли 24, 2013, 23:20:23 pm »
Утрогестан приемам общо по 9 таблетки на ден.Отделно пия сигурно още 7-8 вида хапчета, повечето от които по 2-3 пъти на ден.Надявам се да съм забременяла, но засега това не се знае със сигурност.Утре ще звънна на доктора и ще му разкажа какво се случи.Ще изтърпя още седмица.Повече от 3 години ги чакаме с мъжа ми тези бебчета, 1 седмица не е много като време.Някак си усещам, че този път новините ще са хубави. :) Сестра ми също беше с ниско кръвно по време на нейната бременност преди 2 години. :wink:

« Отговор #253 -: Юли 25, 2013, 06:51:31 am »
Златен дъжд, всички ти стискаме много палци :)
*
« Отговор #254 -: Юли 25, 2013, 08:42:36 am »
Златен дъжд, как приемаш утрогестана - перорално или го поставяш вагинално? Дозата ти е по-висока, на повечето от нас назначената доза утрогестан е 2х3 или 3х2. Твърде вероятно замайването ти да е причинено от него.
От лентичката ти виждам, че си 13 ден след трансфер, така че вече можеш да пусеш кръвен тест, не е необходимо да чакаш още една седмица  :)
« Отговор #255 -: Юли 25, 2013, 08:53:10 am »
Дозата на утрогестана ми е 3х1 перорално и 2х3 вагинално.Колкото за теста, не мога да го пусна сега.При мен случая е сложен.Вчера ми биха 4-тата инжекция Прегнил 5000, остава още една в Неделя и след това другия Четвъртък ми е датата за теста.Като ще ми се налож да направя 2 за да съм сигурно на 100 %.Как ставаше разграждането на Прегнила, че не съм сигурна, но по-мой сметки ще излезе положителен резултат.Изчислих, че тогава се пада точно 6 г.с седмица.Параметрите на ЧХГ са: 6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500.Не знам дали го смятам аз правилно, че всеки ден е наполовина на предишния, но по този начин ми излиза около 300.Ако спада в горепосочените граници над 1000, тогава май няма да има нужда от 2-ри тест.

« Отговор #256 -: Юли 25, 2013, 14:25:00 pm »
Здравейте,днес  пуснахме микробиологиите,не разбрах кога ще са готови ,но може би ще звънна началото на другата седмица,за да съм спокойна за резултата.Личния ми лекар се запъна,тоест направи се на много ударен ,извади ми от 9 кладенеца вода и така и не ми даде направление за вирусологиите.Платих си ги.В Цибалаб пакет Спокойствие,който включва и хламидиите е 51 лв(да знаете,излиза с хламидиите по-евтино,отколкото само 4-те задължителни).Иначе в Щерев микробиологиите са по 31 лв на човек.
Златен дъжд,пийвай си солено айрянче,ако можеш,за да повдигнеш малко кръвното.
47 Smiles,ти как си?
lili2011,днес ми беше 12 ден от цикъла,а овулацията ми е минала(май вчера),така че може и да съм плътно зад теб :lol:
blue_sky,хем знам колко е сериозно,хем не искам да приемам себе си на сериозно,за да не се сдухам предварително.
П.П. ааааааа и само да се отчета,че лигавицата ми беше 9,5(май е добре за 12ти ден ,нали?!?) и ми изброи 8+10 антрални фоликула док.Какво ще кажете по въпроса като по-опитни? :?
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 14:29:39 pm от ВиЛиЛи »
« Отговор #257 -: Юли 25, 2013, 15:07:11 pm »
47 Smiles,ти как си?
ВиЛиЛи благодаря, аз съм добре.
Взела съм си отпуск по време на цялата процедура, защото ми е неудобно да отсъствам от работа дори и за по час-два. Не знам какво да ги "лъжа" непрекъснато.
За да не мисля много много гледам филми по цял ден.
Интересно е че имам ПМС още след пункцията и по-точно болки в ячниците, корема и бъбреците, които продължават и сега, точно като да ми идва, не непрекъснато, но се обаждат от време на време.
Мисля, че броят на фоликулите ти е много добре. От размери на лигавици не разбирам обаче нищо.
Моята микробиология излезна още същия ден (видях си резултатите в нета).

Златен дъжд, твоето чакане е двойно на нашето. Голям си герой!  :P
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 15:08:48 pm от 47 Smiles »
*
« Отговор #258 -: Юли 25, 2013, 16:16:45 pm »
Златен дъжд, от утрогестана е. Той понижава артериалното налягане. А шоколад, кафе и тем подобни не са добра идея сега. Твоята схема ми е непозната. Прегнил след трансфер никога не са ми апликирали. Неупоген да, но прегнил - никога. Когато са казали лекарите, тогава направи теста. Те са изчислили.
Ти кръвните тестове в една и съща лаборатория ли прави? Защото различните лаборатории използват различни методи за изследване. Пусни още един в тази, в която си пуснала последното изследване и ги покажи на лекаря си.
ЧХГ-то по принцип следва да се удвоява на всеки около 72 ч. Но не винаги е така. Стойностите наистина са ниски, но все пак са положителни и имплантация е имало.
« Отговор #259 -: Юли 26, 2013, 07:38:38 am »
Здравейте момичета с днешна дата  :P
Как сте?
Micita, къде се загуби? Успяваш ли да се справиш с чакането?  :P

Забравих да ви напиша, че в крайна сметка реших да ползвам ембрио лепилото.
Аз съм с ендометриоза и средата ми е малко токсична за ембрионите.
Не знам дали ембрио лепилото ще помогне, но поне да знам, че съм направила всичко, което зависи от мен.

P.S. Момичета, да попитам, тук във форума на няколко места прочетох, че аспержите помагат за подутите коремчета от стимулацията. Къде обаче се продават? Нещо не ги намирам? Знаете ли също пресни или от консерва, или няма значение?
« Последна редакция: Юли 26, 2013, 07:48:40 am от 47 Smiles »