0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #280 -: Юли 28, 2013, 09:13:27 am »
Момичета имам само една качествена яйцеклетка , незнам какво да чуствАм и да мисля
« Отговор #281 -: Юли 28, 2013, 09:31:51 am »
пипилота83, по- добре една яйцеклетка отколкото без.
1 от 4 е добър резултат, не бързай да се притесняваш. :)
 :goodluck:
« Последна редакция: Юли 28, 2013, 09:35:29 am от Пепка »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #282 -: Юли 28, 2013, 12:09:04 pm »
micita,браво миличка - стискам палци всичко да е наред занапред и само хубави новини да споделяш!
пипилота83,и една е достатъчна за да се случи чудото- аз точно на трансфера със един бластоцист видях + резултат.Пожелавам ти на теб да доведеш нещата до успешен край!! :)
Успех и на всички други момичета!
« Отговор #283 -: Юли 28, 2013, 13:51:26 pm »
Пипилота и с 1 яйчице, си имаш твоя шанс.  :crossfingers:
В моята клиника докато чаках единия ден, имаше едно бременно момиче от първия път, което е успяло при 1 оплодена яйцеклетка. Беше с ИЯР и с ендометриоза.

Micita, мерси за споделеното. Наистина се радвай и запечатай този хубав момент  :P
При мен няма никакви симптоми и предчуствия засега. Имах болки в корема ниско, но още от пункцията, така че няма как те да са симптом, а и те вече изчезнаха.
Дано липсата на симптоми при мен е симптом  :lol:
*
« Отговор #284 -: Юли 28, 2013, 16:37:40 pm »

Smiles, всичко ще е наред  :D Аз пък сега имам друго притеснене. Докито ми взе два пъти цитонамазка и двата пъти излязоха резултати РАР 3 А това, тя каза не е добре, но по-нататък сме щяли да го лекуваме. Незнам много съм притеснена, особено от това което изчетох по този въпрос  :?
Таня Филипова
« Отговор #285 -: Юли 28, 2013, 19:42:52 pm »

Smiles, всичко ще е наред  :D Аз пък сега имам друго притеснене. Докито ми взе два пъти цитонамазка и двата пъти излязоха резултати РАР 3 А това, тя каза не е добре, но по-нататък сме щяли да го лекуваме. Незнам много съм притеснена, особено от това което изчетох по този въпрос  :?
Micita, за съжаление не съм запозната с въпроса, но стискам палци всичко да е наред.
А ти не прави ли цитонамазка преди процедурата? Защо сега отново?
*
« Отговор #286 -: Юли 28, 2013, 19:53:52 pm »
Да правих, и тя беше със същия резултат, но докито ми каза, да не се притеснявам, и че това не пречи за забременяването.
Таня Филипова
*

birzata

• 225
  • След лошото винаги идва хубавото !!
« Отговор #287 -: Юли 28, 2013, 23:46:44 pm »
micita Честито!Без проблемни  :cloud9: месеца и щастлив финал :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #288 -: Юли 29, 2013, 06:54:31 am »
Момичета, как стои въпросът с кекса по време на процедура? Позволен ли е? Забравих да питам док, а и тя нищо не ми каза.
*
« Отговор #289 -: Юли 29, 2013, 09:16:26 am »
Момичета, как стои въпросът с кекса по време на процедура? Позволен ли е? Забравих да питам док, а и тя нищо не ми каза.
Някои доктори забраняват, някои позволяват, но в крайна сметка за по-сигурно никой не прави  :lol:.
*
« Отговор #290 -: Юли 29, 2013, 09:41:41 am »
:D Ами на мен на са ми го забранявали, но аз не съм и питала, преди пункцията от 3 до 7 дни,  половинката ти трябва да има въздържание - това ще ти го кажат, но от пункцията до теста за бременност е забранен напълно. Аз миналия ден в еуфорията забравих да питам дали вече може и.........................сега ще чакаме до 12.08 да питаме, не ми се звани за това по тел да притеснявам докито. 
Таня Филипова
« Отговор #291 -: Юли 29, 2013, 12:12:47 pm »
micita , честито момиче! :bighug: Влачи крачета,че и ние да се помъкнем след теб!
47 Smiles, някъде бях чела, че препоръчват секса по време на стимулацията,защото нещо свързано с еднорфина се отразявало благоприятно на качеството на яйцеклетките!Но по скоро в началото на стимулацията,защото ако са доста фоликулите и като станат големи,няма да има много ендорфин :lol:
 ,ще надделява болката.
*
« Отговор #292 -: Юли 29, 2013, 13:13:18 pm »
Благодаря ВиЛиЛи, аз нали казах провличам и двата крака, чакм ви да се похвалите  :bighug:
Таня Филипова
« Отговор #293 -: Юли 29, 2013, 13:36:17 pm »
micita , честито момиче! :bighug: Влачи крачета,че и ние да се помъкнем след теб!
47 Smiles, някъде бях чела, че препоръчват секса по време на стимулацията,защото нещо свързано с еднорфина се отразявало благоприятно на качеството на яйцеклетките!Но по скоро в началото на стимулацията,защото ако са доста фоликулите и като станат големи,няма да има много ендорфин :lol:
 ,ще надделява болката.
Ми то в началото на стимулацията си в цикъл. При мен продължава 7 дни, после трябва да има въздържание поне 2-3 дни и около 10-11-ти ден ми е пункцията и то за секс време не остана :(
Пък след пункцията се пазя, ако има зацапване-то да може да спре до трансфера.
Виж, ако няма трансфер- няма пречки :lol: :lol:
« Отговор #294 -: Юли 30, 2013, 00:28:00 am »
Ми то в началото на стимулацията си в цикъл. При мен продължава 7 дни, после трябва да има въздържание поне 2-3 дни и около 10-11-ти ден ми е пункцията и то за секс време не остана :(
Пък след пункцията се пазя, ако има зацапване-то да може да спре до трансфера
:D
*
« Отговор #295 -: Юли 30, 2013, 08:08:52 am »
Добро утроооо на всички тук  :D, тази сутрин си направих уринарния тест, днес ми е деня, но ме изненада това, че едната чертичка е по-бледа от другата......................това нормално ли е? Теста е Шуър чек, и на листовката няма трети вариант- или има две черти или няма а не като другите тестове, тоест ако едната е по-бледа е отрицателен.
Таня Филипова
« Отговор #296 -: Юли 30, 2013, 08:21:18 am »
Добро утроооо на всички тук  :D, тази сутрин си направих уринарния тест, днес ми е деня, но ме изненада това, че едната чертичка е по-бледа от другата......................това нормално ли е? Теста е Шуър чек, и на листовката няма трети вариант- или има две черти или няма а не като другите тестове, тоест ако едната е по-бледа е отрицателен.
Micita, бледата втора чертичка означава положителен тест! Това важи и за Шуър Чек.
Не се притеснявай излишно  :P

Аз пък съм с едни силни болки в гърлото. Посъветвайте ме какво мога да пия и какво не (на 7-ми ден след трансфер съм)! Вчера имах глупостта да стоя директно на климатик, да ям сладолед и да си сложа краката в ледена вода преди заспиване, за да не ми е горещо.
« Последна редакция: Юли 30, 2013, 08:24:55 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #297 -: Юли 30, 2013, 08:41:34 am »
Smiles, ти си луда, как можа да си сложиш краката в студена вода и да стоиш директно пред климатика, яж лимон нарязан на филийки поръсен със сода за хляб а може и с мед. А ако се притесняваш се обади на докито си.........................и успех и да се оправяш  :bighug:
Таня Филипова
« Отговор #298 -: Юли 30, 2013, 08:47:10 am »
Smiles, ти си луда, как можа да си сложиш краката в студена вода и да стоиш директно пред климатика, яж лимон нарязан на филийки поръсен със сода за хляб а може и с мед. А ако се притесняваш се обади на докито си.........................и успех и да се оправяш  :bighug:
Така си е, не съм вред ... По принцип трудно се разболявам. Стоя без проблем на течение, но сега явно прекалих.
Да, мед и лимон, и аз само за това се сещам. За содата не знаех. Ще пробвам.
Благодаря Micita!  :hug2:
*
« Отговор #299 -: Юли 30, 2013, 09:39:13 am »
Аз за гърло правя следното: завира литър прясно мляко, пресичам го с оцет докато е на котлона, прецеждам в едно шалче и си слагам компрес на гърлото. Много ми помага, но не знам дали е подходящо след трансфер  :?.