0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #120 -: Юли 10, 2013, 12:21:46 pm »
dess_dess благодаря ти!  :)

аз не се оказах от най-търпеливите ......... от 2 дни правя едни пикливи тестове, на които се появяват втори бледи черти - днес вече е "видима с просто око" и отивам на тест ......... каквото излезе

стискайте ми палци  :)

Ехааа страхотна новина, чакаме резултата от кръвния тогава, тихичко честито миличка, така се радвам за теб :lol:

*
« Отговор #121 -: Юли 10, 2013, 17:18:42 pm »
Здравейте момичета! Аз съм 8 ден след трансфер и си чакам деня за теста,който ще направя в понеделник 13 ден кръвен. Искам да ви питам-чета из форума,че след ЕТ получават запичане,а аз имам стомашно разтройство,нормално ли е и защо но шпа го изписват да се пие само 7 дни,не е ли по добре да се приема до теста?
« Последна редакция: Юли 10, 2013, 17:21:10 pm от pepssi »
*

cinic

• *
  • 15
  • циникът е бивш оптимист
« Отговор #122 -: Юли 10, 2013, 17:44:09 pm »
ето ме и мен нетърпеливата - направих теста въпреки 8-мия ден ЧХГ = 32.34 направо още не мога да повярвам  :D

След обяд получих и леко кафеникаво зацапване, силно се надявам да е от имплантацията, но се натъпках с всякакви прогестерони и пазя леглото  :)

То все има човек да се притеснява за нещо - сега се притеснявам за петъшния тест - расте или не расте

pepssi - мисля, че но шпа можеш да пиеш когато имаш някакъв проблем и слад 7-те дни
*
« Отговор #123 -: Юли 10, 2013, 17:54:56 pm »
Браво ciniс, честито! Всичко ще е наред,не се притеснявай! Аз нямам проблеми,вече почти не ме боли корема,само пробождания ниско долу,все едно ме боцкат с игла.
« Отговор #124 -: Юли 10, 2013, 18:22:27 pm »
Здравейте момичета! Аз съм 8 ден след трансфер и си чакам деня за теста,който ще направя в понеделник 13 ден кръвен. Искам да ви питам-чета из форума,че след ЕТ получават запичане,а аз имам стомашно разтройство,нормално ли е и защо но шпа го изписват да се пие само 7 дни,не е ли по добре да се приема до теста?

На твое място бих звъннала на лекаря си(щом си с разстройство). Не се сравнявай с останалите, но и не си самоназначавай лечение. Аз по принцип имах голям проблем с ходенето до тоалет, но след трансфера ходя всеки ден. :D
Стискам ти  :crossfingers: за :bfp:
Имай още малко търпение... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #125 -: Юли 10, 2013, 18:25:44 pm »
ето ме и мен нетърпеливата - направих теста въпреки 8-мия ден ЧХГ = 32.34 направо още не мога да повярвам  :D

След обяд получих и леко кафеникаво зацапване, силно се надявам да е от имплантацията, но се натъпках с всякакви прогестерони и пазя леглото  :)

То все има човек да се притеснява за нещо - сега се притеснявам за петъшния тест - расте или не расте

pepssi - мисля, че но шпа можеш да пиеш когато имаш някакъв проблем и слад 7-те дни

Cinic, тихичко ти казвам честито!
Дано всичко е наред.... :crossfingers:
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #126 -: Юли 10, 2013, 18:40:12 pm »
Благодаря Nushka76! То това беше еднократно,така че мисля няма смисъл да звъня на доки,не е чак такъв проблем.
« Отговор #127 -: Юли 10, 2013, 18:45:06 pm »
Благодаря Nushka76! То това беше еднократно,така че мисля няма смисъл да звъня на доки,не е чак такъв проблем.
Аз останах с впечатление, че е постоянно... :D Значи няма от какво да се притесняваш... :D
Ако хапваш повече плодове и зеленчуци в момента(поне аз съм така)...е съвсем нормално.  :D
« Отговор #128 -: Юли 10, 2013, 19:13:41 pm »
Chic, тихичко честито и вярвай, че всичко е наред  :D
« Отговор #129 -: Юли 11, 2013, 18:12:41 pm »
 За съжаление моята бременност трябва да бъде прекъсната... :(
Днес на прегледа видяхме хубав зародиш със сърдечна дейност, но за съжаление не е в матката, а в тръбата(по-точно в чуканчето- аз нямам тръби).
След направен консулт с няколко доктора от различни болници мнението бе потвърдено от всички, че бременността трябва да бъде прекъсната.
Дадоха ми да изпия 25 бр.хапчета Метотрексат"Ебеве"-2.5 mg и ще се молим да изхвърля плода, ако не...операция... :(
Ако кажа, че не зная къде се намирам е малко...Нямам думи...
В понеделник ще подадем документи по фонда и догодина пак...
Важното е да не се отказваме и да вярваме, че следващият път е нашия...
Пожелавам успех на всички !!!
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #130 -: Юли 11, 2013, 18:36:46 pm »
Nushka76 мила това е ужасно,много съжалявам  :(, имай вяра ще се получи.Силни прегръдки  :bighug:
А аз си мислех,че с премахнати тръби няма опасност да бъде извънматочна  8O

« Отговор #131 -: Юли 11, 2013, 18:47:34 pm »
Nushka76 мила това е ужасно,много съжалявам  :(, имай вяра ще се получи.Силни прегръдки  :bighug:

Благодаря, Amanda. Ще се оправя...не ми е за първи път  :(
И аз си мислех, че без тръби няма как да е извънматочна. Дори правих 2007 г. лапароскопия, защото от операцията ми беше останала част от тръба и идеята беше точно такава(да затворим матката), но...ето че малшанс.
Днес вдигнах болницата във въздуха, защото спорех, че това е невъзможно.
Ноооо....е истина...
Нищо...догодина... :wink:
Важното е да не се отказваме... :wink:
*
« Отговор #132 -: Юли 11, 2013, 19:55:44 pm »
      Здравейте момичета, чета форума от години и ето накрая ми се наложи да потърся съвет. Живея в Уелс и се боря с безплодието тук, за голямо мое съжаление.След години чакане и игра на нерви най-после започнахме стимулация със ''супрекюр'' подкожно, но ме притеснява фактът, че започнах инжекциите на 6.7.2013 и трябва да ги  взимам до 12.8.2013. Това ще рече 38 дни, което ми се струва множко.
Ще е радвам да кажете какво мислите и да ми дадете съвет.
Благодаря предварително.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #133 -: Юли 11, 2013, 20:20:55 pm »
Нуше, силно те прегръщам.

:bighug:

Друго какво да ти кажа?
В такъв момент Господ трябва да е с нас, но той явно ни е забравил.

Ако имаш сили - ще продължиш.
Ако не - здраве да е.
От теб зависи.
Аз разбрах, че не всичко се върти около ин витрото.

Според мен малко късно, но не съжалявам, че се отказахме.

Успех и късмет в следващия опит. :hug2: :balk_21:

*
« Отговор #134 -: Юли 11, 2013, 21:11:42 pm »
Ооооо Нушка,нямам думи как да опиша огромното си съжаление!!! Това е направо......трагедия! Прегръщам те силно! Но...горе главата момиче! Ти ще бъдеш мама,знам това!
*
« Отговор #135 -: Юли 11, 2013, 21:14:08 pm »
Нуше вярвай,че ще успееш и това ще се случи,не губи надежда :bighug:
« Отговор #136 -: Юли 11, 2013, 21:48:48 pm »
Нуше, съжалявам за неприятната развръзка..! Моля Бог да ти даде сили, за да преодолееш случващото се. Има неща, които не може да си обясним, но знай, че Господ не те е забравил.. той знае кое е най-доброто за всички нас и силно вярвам, че ще те благослови в точния момент. В живота има много трудности и изпитания, но заедно с тях ВИНАГИ има изходен път! Горе главата и кураж..!
*
« Отговор #137 -: Юли 11, 2013, 21:51:50 pm »
Нуше, съжалявам.Горе главата ще успеем!

kitii, честно да си кажа аз лично за такава стимулация не съм чувала.Но това е напълно нормално, защото там където живееш може да има различни практики от тукашните.Успех!

*
« Отговор #138 -: Юли 11, 2013, 22:27:42 pm »

Благодаря, Amanda. Ще се оправя...не ми е за първи път  :(
И аз си мислех, че без тръби няма как да е извънматочна. Дори правих 2007 г. лапароскопия, защото от операцията ми беше останала част от тръба и идеята беше точно такава(да затворим матката), но...ето че малшанс.
Днес вдигнах болницата във въздуха, защото спорех, че това е невъзможно.
Ноооо....е истина...
Нищо...догодина... :wink:
Важното е да не се отказваме... :wink:
Уфффф, страшно неприятни са тези ситуации. Много кураж и както сама си казала, важно е да не се отказваме. Плановете, които правим след всеки неуспех са тези, които ни дават сили за по-бързото възстановяване след изпитанията, на които сме подложени.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #139 -: Юли 11, 2013, 22:30:36 pm »
Нуше, много съжалявам  :( знам колко е трудно най-накрая да си видял положителен тест и да не може да се развие бременността по една или друга причина. Стискам палци за следващия опит  yahoo_33 Аз макар и с три мисед аборта вярвам, че следващият път ще успея. Надежда винаги има  :bighug:
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 22:32:41 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)