0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #460 -: Август 20, 2013, 22:03:00 pm »
Здравейте, момичета, да се присъединя и аз към вас, днес втори ден стартирах с Елонва втория си опит.. :)
« Отговор #461 -: Август 21, 2013, 09:38:34 am »
Здравейте, момичета, да се присъединя и аз към вас, днес втори ден стартирах с Елонва втория си опит.. :)

Здравей Дария, Безпроблемен и успешен опит! Разкажи ни нещо за първия си опит?
« Отговор #462 -: Август 21, 2013, 10:54:12 am »
Здр.,ами то няма кой знае какво...решихме с доктора да пробваме първо на естествен цикъл с лека стимулация,резултат 7 яйцеклетки,от които се оплодиха 5,върнаха ми 3 ембриончета,и тест-0.1 :(,изобщо не е имало имплантация,правиха ми две биопсии,имаше леко разминаване в показателите,след това два пъти лекарство,и ето ме сега вече тук... :)
*

sunita_30

• **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
« Отговор #463 -: Август 21, 2013, 11:11:02 am »
Момичета при какви показатели на ЧХГ може да се говори за имплантация.
Моите стойности и при двата опита ми бяха първия опит-10.02,втория 5.8.
Може ли да се дължи на лекарствата този резултат при положение че не съм използвала Прегнил към датата на кръвния тест а само 5000 ед.към деня на пункцията.
« Отговор #464 -: Август 21, 2013, 13:10:49 pm »
Дариа,добре дошла  :D
Моят трансфер ще е в петък ,в 1.00 часа.Чакам с нетърпение да си плибера бебковците  :lol:
СЪНИТА30не зная точно колко може да е останало от прегнила,който ти е бил 2 дни преди пункцията,а теста минимум 13 дни след пункцията.Това са поне 15 дни.Според мен това ЧХГ не е остатъчно,но не съм голям капацитет  :)
*

sunita_30

• **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
« Отговор #465 -: Август 21, 2013, 16:21:15 pm »
Здравей Вилили ,стискам ти палци само с Бога напред,късмет и непременно да се похвалиш :wink:
« Отговор #466 -: Август 21, 2013, 16:30:20 pm »
Дариа,добре дошла  :D
Моят трансфер ще е в петък ,в 1.00 часа.Чакам с нетърпение да си плибера бебковците  :lol:
СЪНИТА30не зная точно колко може да е останало от прегнила,който ти е бил 2 дни преди пункцията,а теста минимум 13 дни след пункцията.Това са поне 15 дни.Според мен това ЧХГ не е остатъчно,но не съм голям капацитет  :)
Благодаря,стискам палци в петък,това май е най приятния момент от цялата процедура-трансфера...
*
« Отговор #467 -: Август 21, 2013, 17:08:17 pm »
това май е най приятния момент от цялата процедура-трансфера...
Трансфера и чакането :) .
Дария, това според мен си е точно знак за имплантация. Имаш ли правени генетични и имунологични изследвания и ок ли са?

П.П. Не пиша много, щото ме е тръшнала депресията яко, но ви следя всичките и стискам палци ;)
« Отговор #468 -: Август 21, 2013, 17:50:09 pm »
Дария, това според мен си е точно знак за имплантация. Имаш ли правени генетични и имунологични изследвания и ок ли са?

П.П. Не пиша много, щото ме е тръшнала депресията яко, но ви следя всичките и стискам палци ;)
????
« Отговор #469 -: Август 21, 2013, 19:00:30 pm »
Момичета, на някоя от вас обяснявано ли е, какъв е довода ембрионите да се върнат на 3-ти, 4-ти или 5-ти ден? От какво зависи? Как без ЕРА са сигурни за точния ден??
« Отговор #470 -: Август 21, 2013, 19:10:27 pm »
И още един въпрос, съвсем в друга връзка. Слушате ли интуицията си? Усещали ли сте кога ще стане и кога не? Разчитате ли дребните знаци? Питам за онова особено чувство, което всички носим и често игнорираме? Още от преди да взема заповедта от фонда в ръцете си, имам това усещане, че няма да стане. Минаха месеци, вече съм на финала и не мога да се оттърва от негативната нагласа. А не съм песимист по природа, напротив.
« Отговор #471 -: Август 21, 2013, 19:38:56 pm »
Ами аз съм 190% сигурна ,че нашето инвитро ще е успешно.Мнага скоро ще разберем дали предчувствието ми е вярно.По принцип до сега интуицията ми не ме е лъгала.Възниква обаче въпроса дали не бъркаме с интуиция страховете или надеждите си. :lol:
Както казах ,скоро ще разбера.По мои изчисления,спрямо предстоящият трансфер ще правя тест на 03 Септември  :wink: .И за да сме напълно в зоната на здрача предчувствам трицифрено число.Колебая се между нещо от сорта на 130 или 311  :lol:
« Последна редакция: Август 21, 2013, 19:40:38 pm от ВиЛиЛи »
*
« Отговор #472 -: Август 21, 2013, 19:56:22 pm »
Момичета, на някоя от вас обяснявано ли е, какъв е довода ембрионите да се върнат на 3-ти, 4-ти или 5-ти ден? От какво зависи? Как без ЕРА са сигурни за точния ден??

Денят на трансфера зависи от много фактори: броят извадени и оплодени яйцеклетки, развитието на ембрионите, конкретните проблеми на двойката, предшестващи процедури и история... Решението се взема от репродуктивния ендокринолог и ембриолозите, не е въпрос на избор или препочитание. Добрият лекар би обяснил защо, ако попиташ.

Аз се гласях за трансфер на 5-ти ден, с надежди за избор на най-добрия (един!) ембрион, за да е успешен опитът и да се намали рискът от многоплодна бременност. Но бързо-бързо ме викнаха на трети ден и ми върнаха три ембриона, и това беше единствената правилна реакция: от 12 фоликула извадиха 9 яйцеклетки и се оплодиха 7, а след трансфера на 3-те най-читави ембриона, нито един от останалите не се разви добре. Резултат: едноплодна бременност.
« Отговор #473 -: Август 22, 2013, 18:13:29 pm »
Момичета,на трансфера трябва ли да сме гладни и жадни :oops:
*
« Отговор #474 -: Август 22, 2013, 18:16:55 pm »
Не, точно обратното - някои лекари правят трансфер под наблюдение с ехограф и при пълен пикочен мехур, за да виждат добре матката. Попитай при теб как ще бъде, за да знаеш.
« Отговор #475 -: Август 23, 2013, 10:34:47 am »
Не.
« Отговор #476 -: Август 23, 2013, 11:25:46 am »
При мен трябваше да е пълен мехура :wink:,хайде успех...не остана... :wink:
« Отговор #477 -: Август 23, 2013, 11:53:09 am »
Здравейте, отново и аз в тази тема за трети път и надявам се за последен. Вече съм 5 ден след ЕТ на 2 бр. ембриончета на 5 ден. Имам ПМС, леко болящи гърди и много, много надежда и страх.

daria_66, ВиЛиЛи , aia_aq стискам палци момичета
*
« Отговор #478 -: Август 23, 2013, 12:43:31 pm »
????
Дария извинявай, отговорът ми беше за sunita_30, страшно съм разсеяна напоследък:

Момичета при какви показатели на ЧХГ може да се говори за имплантация.
Моите стойности и при двата опита ми бяха първия опит-10.02,втория 5.8.
Може ли да се дължи на лекарствата този резултат при положение че не съм използвала Прегнил към датата на кръвния тест а само 5000 ед.към деня на пункцията.
*
« Отговор #479 -: Август 23, 2013, 12:53:56 pm »
hope1203 радвам се,че си на линия с ЕТ,хайде този път искам да се похвалиш с хубава вест  :bfp:.Кога е датата на теста?
Сигурно си сменила и клиниката както мислеше,ако е така нова клиника нов късмет  :wink:.Ще те следя и чакам в бременната темичка,както и всички други момичета.

ВиЛиЛи днес ти е трансфера ,много стиснати палчета всичко да мине леко  :crossfingers: