0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Задавам този въпрос, защото ако сте чели притесненията ми , аз имам кървене още от овулацията. Доказа се бременност, ЧХГ-то ми на 7мия ден след закъснението беше 2010, но понеже от вчера кървенето ми спря, се чудя да не съм направила спонтанен? Утре съм на второто ЧХГ и ми е любопитно ако съм направила спонтанен, дали за 2 дена ЧХГто ще е паднало надолу?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Спонтанен аборт- веднага ли спада ЧХГ-то?
« Отговор #1 -: Юни 25, 2006, 12:04:25 pm »
Може да е паднало, може да е нарастнало. Няма как да разбереш предварително.
*
« Отговор #2 -: Юни 25, 2006, 12:07:03 pm »
Да, няма как да разбера предварително, но как е редно? Би трябвало да почне да пада а не да се вдига.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Юни 25, 2006, 12:17:23 pm »
Редно е да спреш да си поставяш диагнози и спокойно да изчакаш втория резултат от изследването.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Юни 25, 2006, 13:14:06 pm »
Цитат на: Meli
Редно е да спреш да си поставяш диагнози и спокойно да изчакаш втория резултат от изследването.  :)

Точно така!

Касиел, спри да мислиш, защото ще ти се запали главицата, а това не е добре нито за теб, нито за бебето. Убедена съм, че бременност има, в матката и всичко ще е наред с нея!
*
« Отговор #5 -: Юни 25, 2006, 16:29:25 pm »
Знаете, че не може да не се мисли отрицателно,когато едно бебе е било направено така трудно и накрая има проблеми когато стане. Знаете че колкото и да си повтарям"спокойно-всичко е наред" не може да се получи. :? Всеки час е като ден. Затова не спирам да си задавам въпроси. А и нали форума е за да споделяме мнения и проблеми.  Сигурна съм че все някое момиче е чувало или преживяло това и знае ЧХГ-то покачва ли се или намалява след спонтанен. :roll:
*
« Отговор #6 -: Юни 25, 2006, 16:54:01 pm »
Аз знам, че се задържа високо ЧХГ -то дори и след аборт, така че това не е ориентир за теб. Важното е да се удвоява, тогава е ясно че има растеж. :)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #7 -: Юни 25, 2006, 17:18:03 pm »
При мен от първия до втория тест минаха 48 часа и ЧХГ- то беше спаднало на половина. Успех! Дано при теб нещата се развиват нормално и това са притеснения които ще останат в миналото.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Юни 25, 2006, 17:26:37 pm »
Цитат на: kasiel
А и нали форума е за да споделяме мнения и проблеми.

И точно затова ти споделих моето мнение. Ако не осъзнаеш, че трябва да мислиш позитивно и че не бива да си внушаваш всички възможни беди на света, ще ти е много, много трудно.

ЧХГ може и да спадне. Може и да се задържи. А може и да се покачва и това да е по-лошо, отколкото първите 2 варианта.

Затова просто изчакай следващия резултат и следващия преглед.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #9 -: Юни 25, 2006, 17:51:18 pm »
Мели, не става да се успокоя. :cry: Не мога да го преодолея.Явно съм по-лабилна. Но много ви благодаря за подкрепата през всички тези тежки дни и седмици. Все пак ми е останала една искрица надежда, която ще пламне отново ако всичко в Сряда се окаже ок. :wink:
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: Спонтанен аборт- веднага ли спада ЧХГ-то?
« Отговор #10 -: Юни 25, 2006, 18:54:38 pm »
Цитат на: kasiel
... Доказа се бременност, ЧХГ-то ми на 7мия ден след закъснението беше 2010, ... от вчера кървенето ми спря...

Написала си все добри новини - кървенето е спряло, ЧХГ-то е в норма. Само така! Следващата седмица ти пожелавам да се види плодния сак и лека полека притесненията ти да се стопяват. Късмет!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #11 -: Юни 25, 2006, 21:01:25 pm »
Kаси миличка зная че ти е много трудно но се опитай поне малко да се успокоиш!До сряда има още 3 дена .....та ти ще луднеш така!!
От цялото си сърце ти стискам палци всичко да е наред и да се вижда плодния сак!Айде Каси чакаме хубави новини! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :balk_21: