Еййй,
Дес, честити девойки!
charizmana, да разказваш след 4д-то!
Маги, аз също, сигурно си видяла, съм с предно закрепена плацента. Хайде, ще чакам да разкажеш как е минало записването.
Crystal, аз се надявам все пак да видя бебо. Стискай палци
Аз да ви се оплача, не бях очарована от отношението на сестрите.. някак грубо се държаха, аз си обърках датата на последната менструация, без да искам, като веднага се поправи и им казах датата, много бях притеснена, пък и аз бях с много късна овулация, което се опитах да им обясня, те обаче имам чувството, че изобщо не искаха да чуят това а и определения от лекарката ми термин не уважиха и едната даже ми каза: Не ни интересува какви проблеми сте имали
.. и сега по картон ме водят 17 г.с., лекарката ми каза, че няма проблем, щом ние с нея си знаем.. Но някак исках да ми е изрядно и да имат това предвид.. Питаха ме дали имам официален брак, аз им казах, че не, но това ми предстои.. едната се изхихика
така и не разбрах защо! Попитаха ме за заболявания, операциии и когато им казах, че причината да се направи лапароскопия (като изрично ме попитаха за датата - която е 26 март тази година!), казах, че е поради стерилитет (според всички документи, които бяха попълнени преди операцията), едната ме попита (много грубо), е вие от 14 годишна ли сте диагностицирана?
И така се наложи да им обясня какво се е случвало (че съм нямала никаква менструация, никаква овулация още от 14-15 годишна и с какво съм лекувана и т.н.), дали ме разбраха така и не разбрах.
За първи път срещам такова отношение от някого,
и специално в тази болница! Бях истински шокирана! За съжаление ще трябва да ги виждам всеки път когато отида. Извинявайте за спама, ама цяла вечер го мислих това и пак не мога да разбера, аз ли им бях крива нещо..