Здравейте, момичета!
Добре дошла, 47 Smiles! Радвам се за добрите ти изследвания, дано да са все така до края! Аз също си следя бременността в клиниката по ин витро, но скоро ще се запиша и на женска консултация, да ме следят по Здравната каса. Не съм се ориентирала още къде ще раждам, защото ми се струва твърде рано
. Предпологам, че като понапреднат месеците, е добре да се представя на лекар, който ще ме изражда. Колкото до спането по корем, ако нямаш някакъв дискомфорт, не е проблем да спиш така. Бебето е твърде малко и няма как да му навредиш, пък и то си има околоплодно мехурче и то си го пази
.
Asenceto, бях те питала по-рано за БХС на близнаци. Разкажи нещо повече, pls
.
Starshine, дано имаш прекрасно време за морето! Вземи си слънцезащитен крем/лосион с висок фактор (30, 50). Може дори да е за бебета, те са за по-чувствителна кожа и някои от тях миришат много хубаво. И стой повече под чадъра, не ходи на плаж следобед (между 14 и да речем 16:30 ч), избягвай басейните. Това е съвет от мен, но е и "инструкцията", която моят доктор ми даде
. Наслади се на морето!
Момичета, тук малко повече споделяме притеснения и болежки, но ми хрумна да ви питам: забелязахте ли положителни промени, откакто сте бременни? Освен емоционалните
. Аз установих, че миглите ми са станали по-дълги и извити
, кожата на лицето ми е някак по-свежа. При вас как е?
Добре дошла, micita! Лека бременност! Неприятно е това с бактериите, но, щом докторът ти е преценил, значи е по-важно да се лекуваш, отколкото да оставиш нещата така. За твое успокоение, потърси и друго мнение, но на лекар, който има опит с бременни.