При БХС се отделят хормони, които са в кръвта на майката, но се отделят от плацентата
Това е колкот да се напише нещо, нямащо нощо общо с това, за което се говори.
И дали може и дали трябва да се прави БХС при донорски яйцеклетки не го решаваме нито аз, нито ти. Има си специалисти за това, които преценяват всеки индивидуален случай.
Това също колкото да се напише нещо. Аз не съм решавала нищо, а след преглед и разговори със водещи специалисти. Едва ли някой тук прави нещо на своя глава точно по този въпрос. Повтарям: това, което от
тях съм чула, това и съм споделила.
Не е редно , но ще кажа . Точно ти Кристал ми нахлу на лични с пулеща се емотикона и след като и въпреки, че на
два пъти те помолих да не ми пишеш и но все пак ти отговарях (сгреших) на писанията ти точно след последното си ехидно пожелание си блокира пощата. Не че ми беше важно. Сега дойде и тук. Еми аз не смятам че съм тази, която се заяжда. Стига толкова.
Бременна съм, както и останалите момичета в темата и нямам намерение повече да ти чета постовете в контра и да се нервя, не са ми полезни, но не исках да подвеждаш хора на които тепърва им предстят подобни все пак притеснения , надявам се всички напълно основателни.
Зю пореден път - всичко написано го знам точно от специалисти - питала съм и интересувала обстойно, защото минах през ужаса да имам некоректно БХС 1:40, което както се оказа в последствие няма абсолютно нищо вярно дори и като статистическо изчисление. Но какво преживях аз знам , това беше безмислен ужас в едно такова състояние. Ето за това писах.
Пиши си където, каквото и колкото искаш, на някого все пак може и да си полезна. Не съм в детската градина да ходя да "плача на госпожата" и да искам да ти се ограничават правата.
Просто не чета
Момичета извинявайте.
Повече нищо от мен по този въпрос, наистина стана много досадно.
Приятен уикенд.