marsi и
denis Благодаря за ценната информация. Днес е 5 ден от МЦ и утре или в други ден ще отида до гинеколога. Искам само да ви попитам момичета, аз по принцип имам месеци, в които
Prolactina ми е висок. Възможно ли е от това да се получава задържане на фоликула. Доктора, при който ходя сега ми каза, че това е хормона на стреса и е възможно да има такива месеци с по - високи нива понякога, но при мен е доста често, дори преди години се лекувах с Dostinex (май така се пише) и ми повлия добре, но частично за няколко месеца, след това пак се повиши. За да съм по - конкретна става дума за стойности в порядъка на
872mLU/ml при реф. стойности (59,3-619). Ще съм благодарна ако ме посъветвате, какво да правя! Сериозен проблем ли е и ако е, защо доктора не ми изписа лечение август месец, а каза че може да е инцидентно? Ако трябва ще настоявам за изследвания, но моля ви ориентирайте ме какви да поискам, защото май докито не е много загрижен, тъй като не съм минала 30 години и можело да си дойде бебето само