0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Момичета, спомняте ли си бебенцето от инвитро, което нямаше и 30 дни, когато загина в злополука на улицата?Оказа се , че детенцето е от ЛЮБИМАТА тук Щерева клиника. Тъй като тази клкиника се обсъжда много и то все с отрицателен знак ето и нещо, което лично мен ме трогна много. Свалено е от сайта на МЦРЗ.   

Съпричастност

Целият ни екип се присъединява към огромната мъка от загубата на едно така чакано и желано бебе.
Боли ни, защото там всички ние сме вложили частица от себе си и сме изпитали щастие от вестта за раждането на Божидара... Това е едно от бебетата, появили се на бял свят, благодарение на програмата на НЗОК за 2005-та година.
След 6-годишни неуспешни ин-витро опити за забременяване, майката Александрина Г. Александрова прави първия си IVF опит в МЦРЗ и след дни на напрегнато очакване се вижда така чаканото и желано плодно сакче.
Знаем, че никой никога няма да може да замести болката и празнината, останали след нелепата загуба на мъничката Божидара, но сме готови да помогнем, за да върнем отново някога усмивката върху лицето на Александрина.
Екипът ни взе единодушно решение следващият IVF опит на семейството да се поеме изцяло от АГ болница "Д-р Щерев", когато то се почувства психически и физически готово за това.
Двойката ще бъде уведомена след определен период от време, на посочените от нея телефони и адрес, поради обстоятелствата.

Със скръб в сърцата,
Целият екип на МЦ "Репродуктивно здраве" и АГ болница "Д-р Щерев"
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Re: Жест от стратна на Щеревата клиника
« Отговор #1 -: Юни 27, 2006, 11:17:24 am »
Toва го има в тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=4520.90.
Браво за взетото решение на клиниката.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #2 -: Юни 27, 2006, 11:19:42 am »
Пак ми се доплака, като се замислих за горкичките родители  :( Не знам кога ще се почувстват психически готови да опитат пак, но е хубаво, че поне за финансовата страна няма да се тревожат.

*
« Отговор #3 -: Юни 27, 2006, 18:39:49 pm »
добър жест от страна на клиниката. дано да е успешен опита
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #4 -: Юни 27, 2006, 19:01:01 pm »
Дано да е успешен този втори опит!
Разбира се, когато семейството се реши на него.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Юни 28, 2006, 07:18:20 am »
Дано тези хора се решат пак да опитат ....и дано да се получи!!!!!
Голяма трагедия!!!! :balk_145: :balk_145:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Юни 28, 2006, 08:09:39 am »
Добър жест. Поздравления.
« Отговор #7 -: Юни 28, 2006, 09:17:24 am »
Дано спазят обещаното!
« Отговор #8 -: Юни 28, 2006, 10:29:05 am »
Поздравления за жеста на клиниката!
*

balmi

« Отговор #9 -: Юни 28, 2006, 16:24:48 pm »
Поздравления на целия екип за взетото решение !!! Чест им прави.
« Отговор #10 -: Юли 02, 2006, 18:52:51 pm »
Поздравления на целия екип за взетото решение !!! Чест им прави.
:good_post:

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #11 -: Юли 02, 2006, 20:29:41 pm »
Изпилзвам темата да ви подсетя нещо - поглеждайте от време на време началната страница на сайта, там се публикуват новини, важни съобщения, нови статии, обяви и т.н. и не всички се дублират във форума. Например тази новина беше сложена на началната ни страница почти веднага, след като излезе на сайта на МЦРЗ - ето тук http://www.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=269

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу