Бабата на Калина спомена за кукла Ема. Ето това намирам.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6766та, ако искате, да я поръчам и да си разделим парите.
Това е единия вариант - общ подарък. На Хипо има едни кукли по около 80-90лв, които пеят песнички, говорят и прочее.
Другият вариант е всяка от нас да купи подарък. Така детето ще получи повече като брой подаръци.
Макси, правилно си се ориентирала.
Предлагам, да изчакаме с подаръците за последния ден, т.е. за шести. Тогава Бонка ще ни каже, какво е получила Калина на 5-ти и няма да се дублираме.
Като цяло, правилно си се ориентирала. Ще ти кажа, от какво се интересува моята дъщеря на 5,9 год. Все пак, са на една възраст, та предполагам, че и интересите са сходни.
Тя много обича да оцветява, да си изрязва, да апликира разни неща. Много обича да и чета книжки. Освен това интересува се от следните неща:
- всичко на Мини маус и на Дейзи;
- всичко на принцеси (дисни принцесите);
- всичко на Кити.
Например:
- книжка за оцветяване и моливи на мини маус или флумастри на Мини маус.
- Чантичка или раничка на Мини маус.
- Дрешка на Мини маус (Оказа се, че за момента дрехи имали много, така че, ако ще купуваме дрехи, трябва да са големи, с перспектива.)
- момичешки джунджурии (диадема, фиби, герданче, гривничка...)
- плюшена играчка (всички момичета ги обичат)
- пъзели, кубчета за игра
- детска кухня
Лично аз смятам да заложа на книжки и на една плюшена играчка.
последно, ще бъдем пет майки със седем деца:
Макси
Веси 2712
Елия
Биляна
и аз
Писах на Радост, но нищо не ми отговори,
Лина - също!
Не разбирам, толкова ли е трудно да ми отговорят с едно "Не, няма да мога да участвам в това!" Толкова ли е трудно, по дяволите?
Цвети каза, че е готова да се включи с някой лев и да участва, но няма да има възможност да доведе децата.
Ще пътуват за Варна.
Една мацка от Зачатие от Стара загора ще прати подарък. Много и благодарим!