0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Русенска среща
« Отговор #20 -: Декември 02, 2013, 00:31:27 am »
Бабата на Калина спомена за кукла Ема. Ето това намирам.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6766
та, ако искате, да я поръчам и да си разделим парите.
Това е единия вариант - общ подарък. На Хипо има едни кукли по около 80-90лв, които пеят песнички, говорят и прочее.

Другият вариант е всяка от нас да купи подарък. Така детето ще получи повече като брой подаръци.

Макси, правилно си се ориентирала.
Предлагам, да изчакаме с подаръците за последния ден, т.е. за шести. Тогава Бонка ще ни каже, какво е получила Калина на 5-ти и няма да се дублираме.

Като цяло, правилно си се ориентирала. Ще ти кажа, от какво се интересува моята дъщеря на 5,9 год. Все пак, са на една възраст, та предполагам, че и интересите са сходни.
Тя много обича да оцветява, да си изрязва, да апликира разни неща. Много обича да и чета книжки. Освен това интересува се от следните неща:
 - всичко на Мини маус и на Дейзи;
 - всичко на принцеси (дисни принцесите);
 - всичко на Кити.
Например:
-  книжка за оцветяване и моливи на мини маус или флумастри на Мини маус.
 - Чантичка или раничка на Мини маус.
 - Дрешка на Мини маус (Оказа се, че за момента дрехи имали много, така че, ако ще купуваме дрехи, трябва да са големи, с перспектива.)
 - момичешки джунджурии (диадема, фиби, герданче, гривничка...)
 - плюшена играчка (всички момичета ги обичат)
 - пъзели, кубчета за игра
 - детска кухня

Лично аз смятам да заложа на книжки и на една плюшена играчка.

последно, ще бъдем пет майки със седем деца:
Макси
Веси 2712
Елия
Биляна
и аз

Писах на Радост, но нищо не ми отговори, 8O Лина -  също! 8O Не разбирам, толкова ли е трудно да ми отговорят с едно "Не, няма да мога да участвам в това!" Толкова ли е трудно, по дяволите?

Цвети каза, че е готова да се включи с някой лев и да участва, но няма да има възможност да доведе децата. :( Ще пътуват за Варна.
Една мацка от Зачатие от Стара загора ще прати подарък. :D Много и благодарим!
« Последна редакция: Декември 02, 2013, 02:07:19 am от синьо кокиче »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #21 -: Декември 03, 2013, 09:23:10 am »
Привет момичета. Синът ми вчера е попитал Калина какъв подарък иска за рождения си ден и тя е отговорила МЕЧЕ.  Аз лично смятам, че ако всяка една купи отделен подърк е по добре. Сигурно защото децата много се радват на подаръците. Калина ще се зарадва повече от веднъж ако й подарим няколко подаръка, а не един общ. Не съм купила още подарък. Ще изчакам инфото от бабата на Калина и така ще преценя какво да купя, но съм сигурна че едно от нещата ще бъде хубава детска книжка.

« Отговор #22 -: Декември 03, 2013, 10:09:21 am »
Биляна, давай направо тогава.  :)  Купувай мечето, щом самата Калина си го е заръчала!  :D

Ще се видим в събота. :)
Дано да са здрави всички деца, че да няма отсъстващи! :wink:

« Отговор #23 -: Декември 03, 2013, 10:32:06 am »
Разбрано :) Вземам мече, книжка /и/ и кукла Монстър хай. И аз за това се моля , децата да са здрави! Весела седмица на всички и до събота!

« Отговор #24 -: Декември 06, 2013, 11:27:00 am »
Аз днес ще ходя да купувам подарък, още се колебая какво да бъде, най-вероятно на място каквото харесам в магазина. Утре сме там в 11.00 със моята хала :)
« Отговор #25 -: Декември 06, 2013, 22:23:57 pm »
Аз днес взех тортата от цеха, където работи Пими и я закарах в Рига.
Утре Калина и баба и ще ни чакат малко преди 11 часа.
От 11:30 ще дойде аниматорката.

Макси потвърди, че ще дойде с близначетата, Веси и Биляна ще дойдат с техните дечица и аз ще доведа моите.

За съжаление, Елена няма да дойде с Тея.
Молих я да намери начин да доведе Тея или баща и да я доведе, но .....
А с Елена още в деня след погребението на Теди си говорихме по темата за РД на Калина.  ....
Не ми се коментира повече.

Дано утре Калина да се зарадва.

*
« Отговор #26 -: Декември 07, 2013, 18:47:19 pm »
Хайде, момичета, разказвайте как мина партито?
Калина зарадва ли се?
« Отговор #27 -: Декември 09, 2013, 09:36:39 am »
РД мина добре.  :) Калина беше с баба си и с баща си.
Благодаря на всички, които дойдоха, пратиха подарък или направиха торта!
Мисля, че Калина беше доволна. Хареса си подаръците детето. И аниматорката добре ги забавляваше. Тя беше с костюм на принцеса Бел.

Моят Косьо и Сиянка на Веси се срамуваха и си играха отделно. Така и не се включиха в общите игри с аниматорката.

Бяха моите две хлапета, на Макси момчетата, на Веси момиченцето и на Биляна момчето, което в една група в ДГ с Калина. Елена не дойде и съответно Тея я нямаше. Но затова пък имаше две други дечица, които се присъединиха към нашето парти.  Оказа се, че Бонка е очаквала, че ще поканя една друга майка с близначета, но не сме се разбрали. Че дори и Калина ги очакваше.

И тортата се хареса много. Макси направи някоя друга снимка.

Калина и моята щерка определено си допаднаха и от сега Михаела ми говори, как на нейния РД ще поканим Калина.

Останахме повече време да си поиграят после, че не им се тръгваше. Добре, че от Рига не ни гонят точно след два часа.

Ами, толкова от мен.

« Отговор #28 -: Декември 09, 2013, 11:06:43 am »
Наистина децата изглеждаха щастливи, Калина сияеше. Това беше целта и мисля, че всички заедно успяхме да я постигнем. Дани беше доста превъзбуден часове наред след партито, дълго след това разказваше на приятеля ми как е возил Кали на колата, къде са ходили, какво са говорили. И той иска да поканим на неговия РД Калина :) Аз също съм щастлива и доволна, че успяхме да зарадваме Кика с този жест на внимание, защото всяко дете заслужава да е щастливо. Радвам се също, че се запознах с Веси, Макси и с Маги. Днес очаквам с нетърпение Дани след градината за да ми разкаже дали се е включил в игрите с Калина и нейните приятелки, защото и към това прояви интерес. Желая на всички успешна и пълна с усмивки седмица.

*
« Отговор #29 -: Декември 10, 2013, 22:58:39 pm »
Браво!
Радвам се, че децата са се забавлявали и е е получило добре!
Сега ако пуснете и някоя снимка много ще се радвам!
« Отговор #30 -: Декември 12, 2013, 09:47:21 am »
Забравих да отбележа, че тортата на Пими много се хареса на мен и Дани. Сърдечни благодарности!

« Отговор #31 -: Април 11, 2014, 00:52:04 am »
Здравейте, момичета от Русе.  :)
Моля Ви, погледнете тази тема.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50320.msg1047118#new

Ако някоя от Вас иска чаша или чадър, или чанта, нека да ми каже.
На 26-ти смятам да бъда в София за ДРЗ и от там ще Ви донеса чашите, ако си поръчате, разбира се.

До тогава, можем да се съберем веднъж на някое кафе, разбира се. Много ще се радвам, да видя Веситата, особено бебе Васил ;)
 Хайде, предложете някоя дата и час. :)

Аз мога по всяко време. :)

« Отговор #32 -: Април 11, 2014, 23:00:16 pm »
Привет момичета и от мен. Страхотни неща - харесах си и бих искала да си поръчам една чаша и един чадър. Маги, пиши ми как да платя поръчката, защото аз вече повече от месец и половина съм в болницата за задържане на близнаците. Най вероятно ще остана тук докъм 05 май, дай боже да устискам дотогава. Съжалявам много ако се съберете, че ще пропусна и този път срещата. Искрено се  надявам на следващата да съм там. :DБъдете здрави и весело посрещане на предстоящите Великденски празници.

« Отговор #33 -: Април 12, 2014, 00:25:54 am »
Смятам, аз да ги платя в София на ръка. А парите ще ги дадеш на мен.
Вярвам, че ще удържиш до 5-ти май! :) Успех, Билянка! :)

Ти в кое отделение си - в патологична бременност ли? Може ли да дойда да те видя? Или там все още е затвор? :?

« Отговор #34 -: Април 12, 2014, 07:55:48 am »
Благодаря за вниманието, Маги. В Гинекология съм и свиждането е всеки ден от 17 до 18 часа. Много бих искала да видя всички като изляза. А относно плащането на лични може да ми пуснеш банкова сметка и да ти преведа паричките там, имам банкиране и така ще стане веднага. Мога да ти ги пусна преди да си тръгнала за София. Ти реши кое е най-удобно за теб. :)

*
« Отговор #35 -: Април 12, 2014, 13:37:13 pm »
Привет момичета и от мен. Страхотни неща - харесах си и бих искала да си поръчам една чаша и един чадър. Маги, пиши ми как да платя поръчката, защото аз вече повече от месец и половина съм в болницата за задържане на близнаците. Най вероятно ще остана тук докъм 05 май, дай боже да устискам дотогава. Съжалявам много ако се съберете, че ще пропусна и този път срещата. Искрено се  надявам на следващата да съм там. :DБъдете здрави и весело посрещане на предстоящите Великденски празници.
Биляна, записах се те в списъка, Кокичето ще ти донесе сувенирите.
Стискай кълките, още няколко седмици  :D

*
« Отговор #36 -: Април 18, 2014, 19:34:32 pm »
За мен една чаша, ако може.Кокичето ще ми я вземе  :D
« Отговор #37 -: Април 20, 2014, 12:57:49 pm »
Христос Воскресе мили момичета! Дано светлината на Възкресението осветли душите и сърцата ни, дано Бог е с всички нас!

*
« Отговор #38 -: Април 22, 2014, 09:43:22 am »
За мен - два комплекта моливи :D

« Отговор #39 -: Април 25, 2014, 10:05:44 am »
Мацки, всички заявки съм си ги записала. :)

Предлагам Ви, да се видим следващата седмица, за да Ви ги раздам.  Срещата да е от 17:30 часа.
Предложете ден и място. Да не решавам все аз.  :wink:

Искате ли на Адмирал? Сетих се, че миналата година в деня преди ДРЗ всички от Зачатие се събрахме там на вечеря. И беше страхотно. Много добре си изкарахме.
Сега, ако искате, може просто на кафе, разбира се. :)
Вторник добре ли е?

А на Биляна ще занеса лично нещата в понеделник в часа за свиждане.
Билянка, успех. Дано устискаш бебоците! :D
« Последна редакция: Април 25, 2014, 10:22:34 am от синьо кокиче »