Честита нова година, момичета, пожелавам ви много здраве, здраве и пак здраве и да е по-успешна от миналата Дойде времето, a и искaм да се запиша и при вас
На 22.12 в 16.05 станах мама на две принцески Стефани 2160 кг и Теа 1670 кг Love
А иначе, днес ми беше датата за планираното секцио Crazy
Теичка остана в болницата в кувъозче е, само за хранене и наддаване на кг в кувъозчето, няма вкл кислород или прочие, само поддържат необходимата температура. Нямам търпение да си я вземем, много ми липсва и по цял ден рева щом се сетя за нея ... Rolling Eyes Crying or Very sad
Новини от моята бебка Теичка от вчера, храним се със сондичка, вече сме 1800 кг, но искам да я изкл от тези апарати и да я пробват с биберон и снего, така да продължи да качва грамчетата, днес наобяд очаквам хубави новини за нея Praynig
А бебче Стефани (каката
) е супер спокойно бебонче, бебенце- мечта, обачееее имаме си зъбче Crazy
Случвало се изключително рядко, на новородено бебенце да му излезе зъбче, всички ми казват, че било на късмет за малката, ама си е стрес за мама Rolling Eyes Днес ще я водим на детски зъболекар, който ще и извади зъбчето, че ако знаете, как ме хапееее Mr. Green
Ама, мама търпи, какво да прави, нали трябва да яде милото, а и кърмата е безценна !!!
Ох, много съм се притеснила с този зъбар, стискайте палчета Praynig