0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #220 -: Януари 29, 2014, 16:24:11 pm »
И това с "Бременна до доказване на противното" ми стана любима сентенция  :lol:
Иначе за търсенето на симптоми поне си мисля, че ще съм обективна, защото мен по начало втората половина на цикъла винаги ми се гади, а корема си ме по набожда още от трансфера, т.ч. не виждам как ще отчета подобно нещо като "ново"  :lol: ..... ноооо, да не се заричаме - има достатъчно време главата ми да измисли супер глупости!  :lol:
Иначе гледам да съм спокойна емоционално, да не се ядосвам и да не го мисля в онзи аспект (дали ще стане, дали не...), а по-скоро просто съм нетърпелива :) и днес дори се поглезих и си купих чанта  :oops:
Пожелавам на всички много усмивки и позитивизъм  :goodluck:
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
« Отговор #221 -: Януари 29, 2014, 17:37:44 pm »
Цитат
Mousyt, след ембриотрансфера ми, когато си задавах същите въпроси, попаднах на следната статия:

http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/
Аз също се водех по тази статия,но искам да ти кажа,че при мен имплантацията беше 4-5 дни след написаното/аз бях с трансфер на 3 ден/Сигурна съм защото много добре усетих това вгнездяване.То беше и единственото,което ме наведе на мисълта,че този път може да се е получило.Беше силна и нетипична болка под пъпа,а при цикъл болките са ми в яйчниците.Нямах абсолютно никакви други симптоми или различни усещания.Не можех и да спя,но си мислех,че това е от вълнение,че наближава датата на теста.
Иначе бях в болничен до теста и дните ги изкарах в разходки,четене на любими книжки,филми и много позитивни мисли.Дори си говорех на ембриончето,че ще го пазя на топличко и ще си го храня :oops:

Успех ти пожелавам! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ето и малко  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #222 -: Януари 29, 2014, 18:01:11 pm »
И това с "Бременна до доказване на противното" ми стана любима сентенция  :lol:
Я, какво хубаво твърдение  :D Ама ние наистина сме бременни! Днес мина и моят трансфер на 2 бебчета (морулки). Оказа се,че вече може да се твърди, че проблемът ни е в съвместимостта на половите клетки, понеже при идеални яйцеклетки (15 на брой) и много бързи сперматозоиди до морули са стигнали само двечки  :( Аз малко откачих като ми каза доктора и се разплаках тайно, но пък трансфера мина много гладко и док е доволен. Сега остава да чакам 10 февруари и да си настроя мислите на положителен режим  :) Все пак направих една крачка и вече знаем какъв е проблемът.
Успех на всички и дано скоро се сбъднат мечтите ни!
« Отговор #223 -: Януари 29, 2014, 18:06:35 pm »
Frani89, и според мен едно кафе и 2-3 цигари няма да са причината за провален опит. Аз не пуша и кафето не ми е проблем да го спра, за това спазвам указанията на доктора.
Мисли позитивно и не се притеснявай излишно, все пак си бременна  :)
mgstra,  marsi благодаря за отговорите момичета успокоихте ме  , че ми е много гузно  :bighug:
« Отговор #224 -: Януари 29, 2014, 18:30:01 pm »
Момичета, положението е много страшно  :lol: :oops: Днес е едва първи ден след трансфера, а аз вече  започнах да се мъча да си спомня какво съм чела из форума - кога е имплантацията, кога най-рано теста  :lol: :oops:
Нека ако имат желание момичета с предишни опити да разкажат повече за това какво очакваме да се случва в организма от трансфер (на 3ти или на 5ти ден) до деня на теста  :lol:

Mousyt, след ембриотрансфера ми, когато си задавах същите въпроси, попаднах на следната статия:

http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/

Мисля, че дава доста точна информация, независимо, че при различните жени може да има някакви отклонения. Дано да съм ти била полезна и да ти помогне, поне малко, да мине по-бързо чакането :)

Стискам силно палци и ти пожелавам успех. osi_9

интересна статия моя трябва да се е имплантирал ве4е :Д  днес цял ден ми е много сънливо момичета
catcat и на вси4ки други момичета желая само  :bfp1: :bfp1: :bori_001: :bori_011:
« Последна редакция: Януари 29, 2014, 18:32:09 pm от frani89 »
« Отговор #225 -: Февруари 01, 2014, 08:59:46 am »
Сънливостта при мен беше много ясно изразена след 10 ден на трансфера, но го отдавах на утрогестана.

*
« Отговор #226 -: Февруари 03, 2014, 11:22:25 am »
Момичета, продължавам тук разговора от другата тема, ето и линк-че ;)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1990.msg1037141#msg1037141

Аз също както съветва sixsence искам да направя теста докато не съм в офиса-преди работа или нещо такова. Ама резултата излиза до 2ч обикновено, т.е. ако си го пусна сутринта офертата е да чакам до вечерта да си отворя резултата, което е изключено да го изтърпя :D
Сега замислям план да пусна в четвъртък следобяд и да може да излезне тамън до края на работния ми ден и като изляза от офиса..... абе толкова просто и толкова сложно  :lol:
« Отговор #227 -: Февруари 03, 2014, 13:34:03 pm »
А, няма ли начин като го пуснеш сутринта, в обедната почивка да излезеш и от телефона да го провериш? Така емоциите си остават за теб, а няма да чакаш до вечерта? Стискам силно палци за положителен тест  :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #228 -: Февруари 03, 2014, 13:39:42 pm »
Или просто да направиш сутринта един уринен. Ще отчете, защото нивата на ЧХг би следвало да са достатъчно високи, за да ги засече теста. Аз така направих, първо уринен, след това беж до лабораторията :lol: Но си изчаках датата за теста де...е, един ден по-рано всъщност :lol: При трансфер на 3 ден, 14 дни след трансфера ми беше дата за тест, аз го направих на 13-ти ден, отчете :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #229 -: Февруари 03, 2014, 13:54:34 pm »
И на мен уринарният тест ми отчете на 10-ти ден след трансфер на 5-ти ден!
*
« Отговор #230 -: Февруари 03, 2014, 14:06:14 pm »
Ами може и да пробвам с един уринарен сутринта :) - мерси момичета  :bighug:
Ама ние как се зачоплихме на тестовата тема, а е едва понеделник :D
И без това не ми се работи - до петък ще е страшно..... :oops:
« Отговор #231 -: Февруари 03, 2014, 14:14:39 pm »
А на 12-ти ден след трансфер на 4-ти ден, рано ли е за уринен тест?
*
« Отговор #232 -: Февруари 03, 2014, 14:20:30 pm »
Catcat,
ако правилно разсъждавам, че целта е да минат по 14-15 дни (една нормална лутеална фаза), броено от деня на пункцията, то сбора в твоя случай е 16 и би следвало да покаже ;)
« Отговор #233 -: Февруари 03, 2014, 14:53:20 pm »
При последните опити правих кръвен тест на 11-12 ден след трансфера - включително и последния, който се оказа положителен. Това е моя опит. От уринарните отдавна съм се отказала. Толкова неприятни емоции са ми донесли при първите ми неуспешни опити, че ги намразих. С кръвен ми е някак по-спокойно. Давам кръв сутринта преди работа и в ранния следобед проверявам резултата от служебния компютър. Ама аз съм си сама в стая и никой не ме притеснява. А последния път и мъжа ми беше дошъл за кураж. Всъщност дойде нетърпелив да дава зор да проверявам и аз - ща не ща, цък - и радост.  Пожелавам такава радост на всички, които сте в очакване на теста!
« Отговор #234 -: Февруари 03, 2014, 15:09:12 pm »
Извинете, че се самоцитирам, ама се налага:

Момичета, железен закон за след трансфер - НЕ ПРАВЕТЕ УРИННИ ТЕСТОВЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ВИДЕЛИ РЕЗУЛТАТА ОТ КРЪВНИЯ. За да имате две четрички на уринния, кръвният трябва да показва над 200. Ако сте нетърпеливи за резултата, ето ви една база данни с резултати: http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single. От нея се вижда, че със сигурност ще се разбере на 16 ден след овулацията (в нашия случай - пункцията). Смятате си дните и действате с теста. На половината жени (медианата) им е отчело и на 10-тия ден от ову, но за да сме максимално сигурни - 16 ден (най-ниското ниво).

16 ден от овулацията (пункцията) се пада 12 ден след трансфер на 4 ден или 14 ден след трансфер на 2 ден - това ако се гледат минималните стойности.
*
« Отговор #235 -: Февруари 03, 2014, 15:17:18 pm »
Е, значи съм била близко в сметките  :lol:
little_rabit, благодарности за напомнянето ;)
Като се замисля, аз с моето "търпение" се възхищавам на "ветераните" в чата за тяхното да поватярт едно и също на всеки 10ина поста  :oops: :youwoman:
« Отговор #236 -: Февруари 03, 2014, 15:46:15 pm »
Аз направих кръвен тест на 11-ти ден след трансфер на 5-ти ден и чак тогава направих и уринен тест.Макар, че да си призная честно пак си ме беше страх да направя уринен щото си мислех ами ако уринния е отрицателен кой знае в какви филми ще се вкарам.При мен резултата от кръвния мисля че беше около 620 и момичетата ме успокоиха, че при тези стойности уринен със сигурност ще отчете + и така се престраших...И въпреки + кръвен и положителния уринен си гледах резултатите и пак не ми се вярваше че е истина...Успех момичета и силно стискам палци за много ++++ тестчета!
« Отговор #237 -: Февруари 03, 2014, 17:18:53 pm »
при мен при кръвен 582 ., уринния на шуер чек беше едвам бледа втора черта
« Отговор #238 -: Февруари 03, 2014, 17:50:55 pm »
днес не издържах и си направих уринарен тест на шуар чек - отрицателен . направо ми се подкосиха краката . после като се поуспокоих си казах че може теста грешно да  е отчел и отидох и пуснах и кръвен . сега чакам резултата към 24:00 ще мога да си го проверя направо  в саита на рамус .не-вярвам в чудеса вече. кръвния  няма как да отчете грешно нали момичета :(((  не ми се  мисли какво ще следва ако е неуспешно
« Отговор #239 -: Февруари 03, 2014, 17:59:04 pm »
Frani, колко дни след пункция си? Защо ми се струва, че си избързала много с теста...