0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #260 -: Февруари 04, 2014, 17:44:37 pm »
Франи,според мен на 7ми пусни още един кръвен,така ще бъдеш сигурна в резултата,пък знаеш ли може да има изненада!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=p en p][/url]
« Отговор #261 -: Февруари 04, 2014, 17:56:15 pm »
Франи, определено направи още един кръвен. Винаги има вариант за лабораторна грешка.

Момичета, кураж  :bighug:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #262 -: Февруари 04, 2014, 21:37:00 pm »
Франи, правилно ти казват момичетата. Не спирай лекарствата, за 3 дни нищо няма да ти стане, а ти надежди пак недей да таиш, щом не искаш. Но направи отново тест на 7-ми. Всичко е възможно. Щом са ти казали да продължаваш и да изчакаш датата, значи не е безсмислено.
И не, целта да продължиш с лекарствата не е, за да не ти идва. Целта е, ако все пак си забременяла, да не загубиш бременността в началото, утрогестана поддържа лутеалната фаза и набавя допълнителен прогестерон, а естрофема се грижи за лигавицата на матката /ако правилно помня/, има причина да ги пиеш.
Стискам силно палци да има изненада! А ако не дай Боже, няма, не го мисли сега. Дай си време, когато си по-добре, отиди в клиниката и обсъдете с доктора какво и как.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #263 -: Февруари 04, 2014, 22:39:46 pm »
Frani, всички тук разбираме колко ти е тежко в момента, но не трябва да се поддаваш на отчаянието.
В момента съм след 7-ми трансфер, не знам какъв ще е резултата (надявам се да е положителен), но въпреки всичко имам вече планове и за двата варианта от теста. Целта е ясна и я следвам, макар и на моменти да ми става доста тежко след поредния неуспех.
Желая ти кураж и повече вяра!

« Отговор #264 -: Февруари 05, 2014, 08:32:41 am »
Франи кураж мила,не се отчайвай всички знаем колко ти е тежко и мъчно в момента,с теб сме каквото и да се случи.
Прегръщам те силно..
И аз да се похваля вчера ми се обадиха от геника,че нямаме проблем с кариотипа и на двама ни...всъщност се оказа,че тръбите са ми проходими и сега трябва да се борим с моята тромбофилия и неговата тератозооспермия...най-накрая след 4 неуспеха поне знам с какво се боря..тези дни ще посетя док да видим какво ще правим занапред..успех на всички
« Отговор #265 -: Февруари 05, 2014, 09:42:36 am »
здравейте момичета , незнам какво щях да правя без вас . благодаря за подкрепата наистина е тежко , но се изправям и продължавам . млади сме така ,че живота е пред нас . днес имам кафеникаво зацапване , мисля че ми идва . точно по дата ми се пада . иначе с приятели ми вчера доста говорихме и сега смятам да кандидатствам по фонда . мислех че се чака с години  , но вчера като се зачетох  в темите виждам че отнемало  7- 8 месеца не е толкова много  . тъкмо да се възстановя и после с нови сили . някой който  е кандидатствал и са го одобрили    нека ми пише на лични по точно как стават  нещата ще съм му много благодарна . момичета на вас който чакате теста от сърце ви желая успех . стискам палци поне при вас нещата да се получат  :bighug:
*
« Отговор #266 -: Февруари 05, 2014, 10:13:02 am »
frani,
Радвам се че се изправяш и продължаваш. И все пак се надявам да слушаш и да не си спряла лекарствата  :wink:
За фонда няма нищо страшно, но има критерии по които се кандидатства - ние например въпреки нуждата от АРТ не се класираме за малко :( При вас какви са причините?
Порови из форума, има цял подфорум за ФАР, където има много информация и истории и отговори на момичета минали по пътя, защото както повечето административни услуги, си има начини. Ето от тук можеш да започнеш за правилника на ФАР и за критериите като за начало:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48092.0
Оттам насетне говориш с лекаря си и той ти казва по какви индикации, какви документи и ти подготвя досието, което ти само трябва да подадеш. Не е сложно, а и клиниките имат вече опит, т.ч. действай ;)
« Отговор #267 -: Февруари 05, 2014, 10:27:00 am »
frani,
Радвам се че се изправяш и продължаваш. И все пак се надявам да слушаш и да не си спряла лекарствата  :wink:
За фонда няма нищо страшно, но има критерии по които се кандидатства - ние например въпреки нуждата от АРТ не се класираме за малко :( При вас какви са причините?
Порови из форума, има цял подфорум за ФАР, където има много информация и истории и отговори на момичета минали по пътя, защото както повечето административни услуги, си има начини. Ето от тук можеш да започнеш за правилника на ФАР и за критериите като за начало:
Оттам насетне говориш с лекаря си и той ти казва по какви индикации, какви документи и ти подготвя досието, което ти само трябва да подадеш. Не е сложно, а и клиниките имат вече опит, т.ч. действай ;)
« Последна редакция: Февруари 05, 2014, 10:35:39 am от frani89 »
« Отговор #268 -: Февруари 05, 2014, 10:33:04 am »
frani,
хич не ги разбирам мила . причините са имам правена лапароскопия . едната тръба ми  е прекъсната . мисля че с това може да се кандидатствам май нали . сега като ми дадат епикризата ще видя с какъв стерилитет се водим . сигурно ще е неизяснен . хора сега като се зачетох дали ще мога . както казах едната е отстранена . другата ми  беше много тясна с фимоза ако не греша и сраствания , но там нещата ги поправихме и сега си ми  е проходима та .... .. за какво идва реч
« Отговор #269 -: Февруари 05, 2014, 10:33:22 am »
едната тръба ми  е прекъсната . мисля че с това може да се кандидатствам май нали . сега като ми дадат епикризата ще видя с какъв стерилитет се водим . сигурно ще е неизяснен .
Тубарен, със сигурност. Щом е прекъсната тръба.
*
« Отговор #270 -: Февруари 05, 2014, 10:55:57 am »
И аз мисля, че тубарен ще стане :), не неизяснен. А и за неизяснен искат допълнително 4 самофинансирани опита, т.ч. при отстранена тръба си е направо тубарен....
*
« Отговор #271 -: Февруари 05, 2014, 11:46:22 am »
с една прексъната тръба не може да се кандидатства тубарен фактор
*
« Отговор #272 -: Февруари 05, 2014, 11:54:36 am »
С една не....но понеже пише, че има лапаро, и че втората нещо и тя е проблемна, затова предполагам че много зависи какво пише точно в епикризата и може и да е достатъчно :) Затова най-добре докторът да каже ;)
*
« Отговор #273 -: Февруари 05, 2014, 12:18:08 pm »
Дано да повлека крак, записвам се с  :bfp1: тест, направен на 7-ми ден след трансфер, защото получих кафяво зацапване...
*
« Отговор #274 -: Февруари 05, 2014, 12:47:50 pm »
Рени, и тук честито, дано всичко е наред! Лека и спокойна бременност!  :D

*
« Отговор #275 -: Февруари 05, 2014, 12:51:31 pm »
Благодаря, дано донеса късмет на всички ;)
« Отговор #276 -: Февруари 05, 2014, 12:53:03 pm »
Рени, честит положителен тест! Пожелавам ти прекрасна бременност и пухкаво бебе!
« Отговор #277 -: Февруари 05, 2014, 13:04:18 pm »
Благодаря, дано донеса късмет на всички ;)
рени честито мила . момичета вече зацапването не е кафеникаво  а червеникаво стана . да продължавам ли  с лекарствата
« Отговор #278 -: Февруари 05, 2014, 13:10:56 pm »
Frani, защо не се обадиш на лекаря си? Той най-добре ще прецени.
*
« Отговор #279 -: Февруари 05, 2014, 13:39:33 pm »
Reni,

Честито, мила!  :bighug: Дано си ни на късмет тук. Мен днес ми е 8ми ден, но засега съм решила да удържа до петък - не за друго, а защото ми харесва да се чувствам бременна и ако се окаже неуспешно ще си съкратя това щастие  :lol: