0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #380 -: Февруари 10, 2014, 18:01:09 pm »
Съжалавам, Бамби78, добре поне, че опитите на ЕЦ са по-щадящи и може да се продължи веднага на следващия цикъл. Аз правя така: идва ми цикъла, веднага се обаждам и записвам час за 2-3 ден от МЦ., като казвам, че съм за ЕЦ и така сме се уговорили с док. Съответно на прегледа твоя лекар преценява дали ще си на напълно ЕЦ или ще включи Клостилбегит или друг медикамент и евентуално пускаш хормони. Обсъждали ли сте да замразяваш ембриони (яйцеклетки), за да се съберат 2-3 за трансфер? Желая ти успех следващия месец!
Reni, само спокойствие, всичко ще е наред  :)!
galia23, браво, добър е резултатът :)! Може след около 48ч. да пуснеш още веднъж ЧХГ, да видиш дали се удвоява, за да си спокойна и сигурна, че всичко е наред. Успех!

« Отговор #381 -: Февруари 10, 2014, 18:08:31 pm »
Marsi, благодаря за съветите! Не сме обсъждали нищо за замразяване, но вероятно сега ще е наложи. За ЕЦ ходя на 9, 10 ден, но сега ще направя както казваш: ще изчакам цикъла и ще се обадя за час, ако може още този месец да продължим!

galia23, много се радвам! Успех до края! :)
« Отговор #382 -: Февруари 10, 2014, 18:14:06 pm »
Ехаа с какви хубави новини се е напълнила темичката.
Catcat  тихичко честито!Продължавай с лекарствата и се опитай да бъдеш колкото е възможно по-спокойна (знам че е трудно).
Reni много късмет на прегледа.Всичко ще бъде наред :wink:
galia23 тихичко честито и на теб.
След "отписаният опит" на Catcat мисля, че всички си взеха поука първо да пускат кръвни тестове и после да отписват опита :wink:
Много късмет момичета и ви чакам скоро в темата на бременните!
А на всички останали момичета, които в момента са в процедура пожелавам много късмет!
*
« Отговор #383 -: Февруари 10, 2014, 20:13:35 pm »
Момичета, ЧХГ ми е 89,01!!! Какво значи? Днес ми е 12 ден от ЕТ.

:dance2:

чудесна изненада, супер : )))
« Отговор #384 -: Февруари 10, 2014, 21:59:18 pm »
Благодаря ви момичета. Това ми е трети опит и за първи път виждам резултат различен от 0,0 още не смея  да се зарадвам.
Успех на всички :)
« Отговор #385 -: Февруари 10, 2014, 23:13:06 pm »
Catcat,galia честито момичета  :bighug:
« Отговор #386 -: Февруари 11, 2014, 10:31:33 am »
Добро утро! Благодаря много на всички, страхотни сте момичета, наистина  :bighug:
Наистина стана чудо, както се бях разочаровала.
Снощи имах едно тъмно кървене, което спря бързо и сега има лекичко кафеникаво. Докторът ми каза, че се случва, да не се притеснявам. Вчера ми сложиха една инжекция Хориомон и мисля да не пускам пак кръвен, защото вероятно инжекцията ще влияе.
galia123, честито и много лека бременност!
« Отговор #387 -: Февруари 11, 2014, 10:51:10 am »
Добро утро! Благодаря много на всички, страхотни сте момичета, наистина  :bighug:
Наистина стана чудо, както се бях разочаровала.
Снощи имах едно тъмно кървене, което спря бързо и сега има лекичко кафеникаво. Докторът ми каза, че се случва, да не се притеснявам. Вчера ми сложиха една инжекция Хориомон и мисля да не пускам пак кръвен, защото вероятно инжекцията ще влияе.
galia123, честито и много лека бременност!
Писах ти на лични за инжекцията попитай доктора да ли ще повлияе на теста,а можеш да прочетеш и в опаковката и ли в интернет какво е съдържанието,ако съдържа CHG значи ще повлияе на теста.както е прегнила.
« Отговор #388 -: Февруари 11, 2014, 10:59:27 am »
Не, няма да повлияе на кръвния, защото инжекциите съдържат АЛФА-ЧХГ, а в кръвта се търси БЕТА-ЧХГ. Алфа има само в урината, а бета - само в кръвта.
*
« Отговор #389 -: Февруари 11, 2014, 13:25:35 pm »
Не, няма да повлияе на кръвния, защото инжекциите съдържат АЛФА-ЧХГ, а в кръвта се търси БЕТА-ЧХГ. Алфа има само в урината, а бета - само в кръвта.

Това и за Прегнила ли се отнася? Защото се чудя кога да направя кръвен и дали ще повлияе.
« Отговор #390 -: Февруари 11, 2014, 13:32:25 pm »
Прегнил, Овитрел, Профаси, Хориомон - всичко, чието съдържание е алфа-ЧХГ.
*
« Отговор #391 -: Февруари 11, 2014, 13:43:26 pm »
Благодаря :)
« Отговор #392 -: Февруари 11, 2014, 16:09:57 pm »
Здравейте, тази седмица трябваше да започна процедура. Включена съм в донорска програма и след 3 месеца вече имам подходящ донор на Я. Радостта ми беше голяма ,като се има предвид понякога колко се чака.
Днес реших да си пусна TSH,тъй като лекарят ми нищо не ми е споменал за него. Радостта ми бързо премина в ужас като видях резултата- 3,96. Утре ще отида и в друга лаборатория да го повторя, за да съм сигурна. Притеснявам се , че може да отложим опита , заради високо ТСХ. Не знам при процедура с донорски ембрион как ще се процедира в такъв случай.Ако някой си е изпатил нека ми пише
*
« Отговор #393 -: Февруари 11, 2014, 16:14:05 pm »
На мен TSH ми беше 3,7 лятото и докторът каза, че няма да започваме опит, докато не го свалим. Под 2,5 е добре, но ендокринологът държеше да го свалим под 2. Ти само TSH ли пусна?
« Отговор #394 -: Февруари 11, 2014, 16:39:55 pm »
Пуснах и ФТ4 - 18. Не знам то колко трябва да е?
Притеснявам се заради процедурата с донорски ембрион. Ако се наложи да спра какво се случва?
*
« Отговор #395 -: Февруари 11, 2014, 17:45:37 pm »
Incredible, няма ли референтни стойности? Има резлики в различните лаборатории. Там , където съм изследвала,  референтните стойности бяха:  FT4 - pmol/l (12.0-22.0). Но съм срещала и други варианти.
Не се притеснявай. Ако нещо не е както трябва, ембрионите може да бъдат замразени, при теб да се проведе терапия и в следващ цикъл, когато всичко е наред, да се направи ЗЕТ. Обсъди това с док.
Успех!

« Последна редакция: Февруари 11, 2014, 18:05:43 pm от marsi »

*
« Отговор #396 -: Февруари 11, 2014, 18:44:29 pm »
Момичета, тъй като сме се заели шепа приятели с една изключително благородна кауза да помогнем за излекуването на едно 2-годишно детенце болно от левкемия, бих искала да дам един линк и тук, пък нека модераторите преценят къде да преместят темата или да я спамнат, да го разпространим колкото е възможно повече, за да дадем шанс на тази малка тиквичка :) Благодаря
« Отговор #397 -: Февруари 11, 2014, 19:12:09 pm »
Момичета, тъй като сме се заели шепа приятели с една изключително благородна кауза да помогнем за излекуването на едно 2-годишно детенце болно от левкемия, бих искала да дам един линк и тук, пък нека модераторите преценят къде да преместят темата или да я спамнат, да го разпространим колкото е възможно повече, за да дадем шанс на тази малка тиквичка :) Благодаря
А линкът?  :lol:
« Отговор #399 -: Февруари 12, 2014, 15:22:15 pm »
Здравейте момичета,
За съжаление и този ми опит приключи не успешно.Чхг-то от 51,90 днес падна на 35,67
Успех на всички