0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/ИКСИ - януари, февруари, март 2014г.
« Отговор #420 -: Февруари 13, 2014, 20:59:51 pm »
Такова състояние трябва да се следи всеки ден от лекар и жената да се хиспитализира. Писах ти повече информация на ЛС. Обади се в клиниката ако може още тази вечер! Увеличава се фибриногена, кръвта се сгъстява има опасност от запушване на кръвоносни съдове, изцяло се променя електролитния баланс. Пиши какво са ти казали! Успех!
« Отговор #421 -: Февруари 14, 2014, 09:14:27 am »
Здравейте момичета,
Преди да направя второто чхг имах леко зацапване.От сряда спрях лекарствата и зацапването спря болките отминаха цикъл все още няма това нормално ли е?
« Отговор #422 -: Февруари 14, 2014, 09:27:02 am »
Галка, нормално е. Винаги закъснява, когато е имало бременност.
На твое място бих пуснала още едно ЧХГ.
« Отговор #423 -: Февруари 14, 2014, 10:13:08 am »
Нали за първи път видях положителен резултат и май се вкарвам сама в някакви филми.Сега ще отида да пусна още едно чхг.
Благодаря ти little_rabbit
« Отговор #424 -: Февруари 14, 2014, 10:17:43 am »
Галка, може да са само още 20 лв. напразно. Но поставяйки се на твое място, аз бих ги дала, за да знам какво става.
« Отговор #425 -: Февруари 14, 2014, 18:47:51 pm »
Днес си пуснах ново ЧХГ и е 692.2  :dance2: Според калкулатора ми се удвоява на 32,1 часа. Като чета насам натам е добре, уффф как се бях притеснила от това течение гадно.
*
« Отговор #426 -: Февруари 14, 2014, 19:08:19 pm »
Catcat,

Бравооо! Това е чудесна новина  :cheerleader:. И аз се чудех дали да не пусна още едно ЧХГ, но май не искам повече да се вкарвам във филми - ще си чакам прегледа във вторник  :)
Аз пък съм на път да пусна тема "Как се справяте с лежането?"  :oops:. Направо два дни и вече откачам, не знам дано не се наложи да лежа повече, че няма да издържа  :lol:. Отделно майка ми вече явно надуши, че крия нещо, защото днес дори ми се обади че е пред офиса ми да сляза да ме види за малко, а аз съм си вкъщи и лежа, и в какви лъжи се вкарах  :? 8O Само да мине още малко време с какво задоволство ще кажа на всички :)
« Отговор #427 -: Февруари 15, 2014, 08:05:05 am »
Днес си пуснах ново ЧХГ и е 692.2  :dance2: Според калкулатора ми се удвоява на 32,1 часа. Като чета насам натам е добре, уффф как се бях притеснила от това течение гадно.

Писах ти на лични но и тук да ти честитя.
Catcat,

Бравооо! Това е чудесна новина  :cheerleader:. И аз се чудех дали да не пусна още едно ЧХГ, но май не искам повече да се вкарвам във филми - ще си чакам прегледа във вторник  :)
Аз пък съм на път да пусна тема "Как се справяте с лежането?"  :oops:. Направо два дни и вече откачам, не знам дано не се наложи да лежа повече, че няма да издържа  :lol:. Отделно майка ми вече явно надуши, че крия нещо, защото днес дори ми се обади че е пред офиса ми да сляза да ме види за малко, а аз съм си вкъщи и лежа, и в какви лъжи се вкарах  :? 8O Само да мине още малко време с какво задоволство ще кажа на всички :)

Mousyt,ако нямаш зацапване и болки не ти пречи нищо да си правиш кратки разходки,и постепено да увеличаваш продължителността.
П.П Честито и на двечките и леко бременеене.
*
« Отговор #428 -: Февруари 15, 2014, 14:53:11 pm »
Гери, и аз така мисля, но напоследък разбирам, че не всичко става както аз си го представям  :lol:
И все пак не удържах на слънцето и направихме една 30мин обиколка на квартала с мъжа ми, а сега се трупясвам обратно на дивана и ще се правя на ни лук яла ни лук мирисала  :oops: :lol: 8)
« Отговор #429 -: Февруари 15, 2014, 15:54:25 pm »
Гери, и аз така мисля, но напоследък разбирам, че не всичко става както аз си го представям  :lol:
И все пак не удържах на слънцето и направихме една 30мин обиколка на квартала с мъжа ми, а сега се трупясвам обратно на дивана и ще се правя на ни лук яла ни лук мирисала  :oops: :lol: 8)

Това че сме бременни не означава,че сме болни трябва да продължим да си водим нормален начин на живот само без физическо натоварване.Никакви басейни,горещи душове.Всичко друго ни е позволено.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #430 -: Февруари 15, 2014, 18:48:17 pm »
Гери, може би си пропуснала, но Mousyt имаше леко кървене и лежането й е предписано от лекаря. Разбира се, че бременната жена не е болна, но в някои случаи, трябва да се внимава повечко.
Mousyt, ако нямаш вече зацапване, може би трябва да се обадиш на лекаря си и да обсъдите дали все пак трябва да продължаваш да лежиш постоянно. Може би ще ти разреши да си правиш разходки и т.н. Така или иначе, във вторник ще се видите и пак ще обсъдите нещата, но ако не те свърта да лежиш, защо не му се обадиш?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #431 -: Февруари 15, 2014, 23:11:54 pm »
sixsens,
Говорих с докторката си вече няколко пъти от четвъртък насам (направо и се чудя на търпението с мен, не съм от лесните  :lol: ). Като цяло тя е привърженик именно на тезата, че бременната не е болна и дори след трансфера не съм лежала и един час, насърчаваше ме да живея нормално, без ограничения и дори да се разхождам без излишно натоварване и спорт де, защото било много полезно за ембриончето да го люшкам :). И след всичкото ми подмрънкване наистина ли трябва да лежа, тя все пак каза ако мога поне до прегледа да го правя, защото все пак тогава ще видим живот и здраве какво се случва - така с обяснения предполагам че не и се рискува на моята преценка дали е сериозно или не ;)
Иначе днес след разходката определено си усетих корема  8O. Може и да е заради залежаването сега да ми е по-особено, но определено всяка промяна на усещанията е стряскаща  :? Иначе зацапването повече не се появи, а вчера ми беше деня за идване на цикъла, т.ч. се надявам че с лежането и увеличените лекарства сме овладели нещата и чакам вече с адско нетърпение вторник  :oops:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #432 -: Февруари 15, 2014, 23:40:26 pm »
Всичко ще е наред! Потърпи още няколко дни, прави си малки разходчици, без да прекаляваш и така.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #433 -: Февруари 16, 2014, 11:14:18 am »
Моето кафяво течение не спира, тази нощ имах болки и после тъмно червено, което сега спря. Много съм изплашена! Момичета, това краят ли е?
« Отговор #434 -: Февруари 16, 2014, 11:20:26 am »
Моето кафяво течение не спира, тази нощ имах болки и после тъмно червено, което сега спря. Много съм изплашена! Момичета, това краят ли е?

Звъни на доктора и кажи какво се случва,кажи му че си правила още един кръвен тест и резултата от него.Може би пък действително както ти беше казал доктора,че едното ембрионче може да се е отлепило исега да го изхвърляш и за това да кървиш.Лягай и не мърдай от леглото.Непременно звънни на доктора той ще ти каже какво да правиш.
« Отговор #435 -: Февруари 16, 2014, 12:16:59 pm »
Звъни на доктора и кажи какво се случва,кажи му че си правила още един кръвен тест и резултата от него.Може би пък действително както ти беше казал доктора,че едното ембрионче може да се е отлепило исега да го изхвърляш и за това да кървиш.Лягай и не мърдай от леглото.Непременно звънни на доктора той ще ти каже какво да правиш.

Подкрепям.
« Отговор #436 -: Февруари 16, 2014, 12:39:55 pm »
Не ми вдига, ще се пръсна от напрежение и не мога да спра да плача
« Отговор #437 -: Февруари 16, 2014, 12:45:41 pm »
Не ми вдига, ще се пръсна от напрежение и не мога да спра да плача
Звъни настоятелно и често.Не се притеснявай и спри да плачеш така само си вредиш.Имаш ли още червеникаво течение,болки имаш ли.
« Отговор #438 -: Февруари 16, 2014, 12:55:21 pm »
Доктора ми каза да лежа. Каза, че е важно да няма голям кръвоизлив и че е много добре, че ЧХГ е порастнало. Във вторник съм на преглед и ако все още има смисъл, може да ме остави на системи при тях. Ще полудея, толкова уплашена никога не съм била!
« Отговор #439 -: Февруари 16, 2014, 13:06:47 pm »
Доктора ми каза да лежа. Каза, че е важно да няма голям кръвоизлив и че е много добре, че ЧХГ е порастнало. Във вторник съм на преглед и ако все още има смисъл, може да ме остави на системи при тях. Ще полудея, толкова уплашена никога не съм била!

Сега се успокой и моля те занимавай се с нещо странично и не го мисли.Лягай и много много не се движи.Вторник е близо.Аз в понеделник също влизам в болницата при др.Баев, така че ако се наложи да лежиш ще се видим.