Здравейте,
Търсих из форума, но намерих малко информация, и то различна от това, което ме интересува. Казуса е следният.
Моята приятелка забременя по естествен начин с близнаци (разбра че са 2 едва вчера). С "таткото" дори не са заедно... остави я няколко дни преди да разбере, че е бременна. Турски сериал, който не ми се описва.
Днес когато е отишла на работа, явно някоя "доброжелателна" колежка е подшушнала нещо на шефката и тя я е посрещнала с въпроса "Какво стана с твойте доктори? Ама не ме лъжи, че аз се досещам за нещо и дано не е това!" Съответно приятелката ми е отговорила "Бременна съм, но докато бременността ми позволява възнамерявам да работя" Отговора е бил "ДА, ама не!" След което и е връчена заповед за освобождаване със задна дата - 04/02/2014г. кочто влиза в действие от 13/02/2014, и въпросната госпожа я е принудила да подпише, със скандал. Понеже емоциите са и дошли вповече, като резултат си имаме подписана заповед. Може ли въобще да се направи нещо или е безсмислено да ходи в инспекция по труда или където и да било. Назначена е м.Октомври 2013г., и съответно договора все още е бил със срок на изпитание.
Благодаря предварително за отговорите.
И понеже не знаех къде да пусна темата, нека админите да я преместят, ако не е за тук.