Стоека, много се радвам за добрите резултати!
Чета ви напоследък, та ми става едно такова ..... хубаво, за бременните и предродилни емоции
Та като раждала два пъти и то в Майчин дом София - да се изкажа за раждането там.
Първия път лежах 2-3 дни за задържане в предродилно. Това 2009г, когато не беше правен ремонт. Бебетата бяха малки и ме питаха - как искаш да родиш? Аз попитах - кое е по-добре за бебетата - те ми отговориха - секцио! И ме резнаха естествено
Но........ доцентката, която ме попита, доста се постара да ме разубеди от секцио. Както и да е - второто ми раждане там премина естествено, макар че беше 1година и 5 месеца след първото. Тогава вече бях разучила и знаех, че няма по-добро раждане за малки бебета от естественото раждане. И когато вече нямах води сутринта на визитацията, д-р Дяволов беше - каза - готви се за секцио, аз попитах - може ли естествено и те се учудиха , но казаха - Естествено, че може, стига да поискаш!
Та - родих естествено, но предвид скорошното секцио, имаха спешна готовност за операция!
И в противоречие на това, което Блу скай каза за МД, да допълня: и двата пъти не съм плащала нито стотинка. нито под, нито над масата. Отношението беше почти като на тези с екип /с маааалка разлика/ - малко повече ги питаха тези с екип как са
/. Та - супер доволна съм от отношението там и най-вече от професионализма на лекарите. Повярвайте - след общо 6 дни в предродилно - видях мнооооооого раждания
Дано не ви се налага де
да стоите толкова там!
Може би правя сравнение с нашата болница тук в Бургас
, но там ми се струваше като........ на друга планета! не говоря за материалната част на самата болница.
Ох, извинете за дългия пост! но......... стари спомени - добри и не чак толкова