Днес всички явно са спокойни или по задачки
Аз съм по задачки - цял ден съм тагадък тагадък
Сутринта шетох и прах.
После прочетох поста на Ники в детската тема за намалението в Комсед. Засилих се и ето ме там към 11 ч. Беше малка лудница - няма колички или кошници, хора, колкото щеш, опашки на касите. Но си струваше.
Купих неща, които ги бях планирала за след раждането, ама кой се отказва от 40% отстъпка?
Ще ви дам пример само. Електрическият стерилизатор на Авент (този 3 в 1), който бях планирала да купувам струва навсякъде 139 лв. Аз го взех за 83.40 лв. Така купих и бебефон, и уред за затопляне на шишета (вкъщи не ползваме микровълнова) и аспиратор за нос.
После се прибрах да оставя покупките, един душ и веднага на лекции за бременността и кърменето. Отново беше интересно и полезно.
После бях на запис на тонове. Всичко е наред засега.
После правих маркетингово проучване на продуктите в нашата денонщна аптека и финализирах списъка, по който милото да пазари докато аз съм в болницата. Написах му всичко най-конкретно, даже заедно с цени. Пратих му списъка да си го разпечата.
И ето ме най-накрая вкъщи
Врътнах една салата, чакам милото да си дойде от работа и да почне Dancing stars.
Леле, то стана като дневник