Здравейте хубавици,
Следя форума и макар да не пиша особено често съм съпричастна с тревогите и радостите на всички тук. Искам да поздравя дамите, които са имали късмет и да пожелая успех на останалите.
Накратко за мен /за да споделя и за да мога да бъда полезна на някой евентуално/:
Отмених часа при Стаменов заради операция, която направих в Турция. За щастие ми дадоха нов час на 31-ви. При операцията са ми отстранили дясна тръба, ендометриозна киста на десен яйчник и полипи от лигавицата. Все още чакам допълнителна информация от изследванията, които са направили в последствие. Вече имам едно неуспешно инвитро в Турция и ако някой се интересува от това как стоят нещата там - с радост ще споделя.
Иначе, не знам какво очаквам от Стаменов... може би още едно мнение, надежда... или поне да ми върне вярата в българските лекари, която съм загубила...
В крайна сметка... има някакъв шанс да стане естествено при нас, но ако не се случи до няколко месеца трябва да направим ново инвитро, преди някоя нова киста да си проправи път.
Благодаря Ви, че сте така сърдечни в този форум, целувам Ви и дано всяка от нас да сбъдне мечтата си!