Такааа, да споделя на кратко за последния ми опит, който беше по фонда.
10-ти март - цикъл
11-ти март - начало на стимулация с Пурегон, в последствие се добави Менопур и Цетротид.
Вървяха еднакви 9 фоликула и доктора беше доволен.
20 март - пункция - извадени 5 яйцеклетки.
21 март - и петте яйцеклетки са се оплодили
23 март - ембрионите се развиват, но много бавно - на по 3-4 клетки, което никога до сега не ми се беше случвало. Ембрионите винаги са ни се развивали много добре.
В същия ден размразяват 3 ембриона, замразени на 3-ти ден.
24 март - единия размразен ембрион е загинал, другите два се делят много добре, тези от стимулацията все още са много бавни.
25 март (Благовещение) - обаждане от ембриолозите и определяне час за трансфер евентуално на 1 ембрион от размразените. Другия размразен е с множество вакуоли, тези от стимулирания опит са на по 9 клетки само. да говоря с д-р Стаменов дали има смисъл от трансфер.
Отидох в клиниката с настройката, че няма да има трансфер, но напротив - имаше такъв, и то на 3 ембриона, при което аз бях
. Доктора смрънка на моите въпроси, не ми изписа никакви лекарства след трансфера, върна се от вратата, за да добави Неупоген.
Голямо разочарование и рев след трансфера и никакви надежди.
В неделя пътувам за Португалия и вчера сутринта направих уринен тест, на който се показа втора много бледа чертичка, след което кръвния показа резултат Total b-HCG 46.6 mIU/ml.
Днес ходих до клиниката за консултация с доктора, доволен е, продължавам с Неупогена и да пътувам спокойно.
Вече се надявам, че този път опита, шести поред за второ детенце, ще бъде успешен докрай.