Здравейте, момичета!
Успях да хвана последния влак за този месец. В събота на 12-ти ми дойде цикъла, както и очаквах. Пътувах и към София по друг ангажимент и звъннах в клиниката да си запиша час за понеделник като предварително си знаех, че сигурно ще се запънат.
Е, запънаха се! Не иска и не иска тази да ми запише час. Обяснявам й, че разликата е само 1 ден, щом последния им ден за стимулации е 12-ти, на мен ми е 13-ти. Какъв е проблема?
Казах й все пак да ми запише час за Персенска и тя да реши. Не можело. Забранено им било. Можела да ми даде час за коментар във вторник следобяд.
Нищо не ми вършеше - щеше да е късно за стомулация.
Така че като си свърших с ангажимента и газ с милото до клиниката да си питам лично Персенска аз. Ако тя каже, че няма да стане - добре, но да го чуя от нейната уста. Видях я в коридора и й обясних. Тя погледна календара и ми каза, че ще ме прегледа днес. Извадиха ми досието и така си минах.
Изписа ми клостилбегит само. Гледа няколкото месеца пункции и как съм реагирала и така реши. Миналия месец нали викаше, че щом ще правим трансфер - ми изписа ардимекс и менопур. Сега не говорихме още за трансфер, но говорихме, че имам само една замразена яйцеклетка. Но пък от друга страна от трите пъти точно само с клостилчегита направих хубава яйцеклетка - въпросната замразена. Не ми изтънява много лигавицата, така че може да е преценила така. Аз се доверявам напълно на преценката й.
И така около мен.
Гледам, че или няма ново около вас, или сте на почивка! Ако е второто - ви желая прекрасни изживявания и незабравими спомени!
Хубав и усмихнат ден, момичета!