Момичета, да си излея мъката и тук...Вчера как ми вдигнаха кръвното в нашата ДГ, не е истина направо...
С риск да досадя - ще разкажа подробно ситуацията.
В петък трябваше децата да имат тържество. Сутринта обаче, около 6ч., Константин се събуди, каза, че го боли коремчето и започна да повръща. Около 8 се обадих в градината да ги предупредя. По-късно оттам ми звъннаха, че били общо 5 деца с подобни симптоми, и ще отменят тържеството. Около 11ч. Коко спря да повръща, хапна солетки, пийваше водичка. Виждах, че се оправя и реших да не го водя на лекар.
В петък следобяд, както и събота и неделя всичко беше наред - никакви симптоми.
В понеделник сутринта баща му го води на ДГ, а те отказват да го приемат. Нищо, че нищо му намало, нямали сме бележка от лекар. Ми как да имаме - нито съм го водила в петък, за да има диагноза, нито в понеделник сутринта мога в 7 да взема бележка, че е здрав.
Провалиха ми половин работен ден...Толкова бях бясна, че дори не помня какво точно й наговорих на сестрата - нещо от сорта - за какво ви е това мед. образование, щом не можете да прецените обективното състояние на едно дете - на вас ви трябва човек, който само да подрежда бележките от лекар, за които дори не ви интересува дали са истински, или фалшиви....
Кажете ми, че не съм права, да се успокоя малко, че както съм й набрала...