Здравейте коремчета!Аз пробвах вашите методи и мога да кажа, че положението не е много по-различно - кисненето в хладка вода успокоява за малко, но май най-добре ми действа лежането и почти никакво стоене на крак, което за мен си е направо наказание, защото хич не мога да бездействам...
hope-love моля те ако ти е нисък общия белтък в кръвта да кажеш какво ти е казал лекаря, защото при мен на последните изследвания общия белтък ми беше малко под долната граница, но АГ-то ми каза, че не е нищо страшно...
Лили за степента на плацентата никой нищо не ми е споменавал до сега
На 11.06. като бях на преглед доки каза, че всичко е ок, провери как се храни бебка, направих едни тонове и каза че всичко е ок.Само ме притеснява факта, че продължава главичката да си върви с 1 седмица назад, а пък крачетата с 1 седмица напред, но и лекарката, която ще ме изражда и АГ-то ми са на мнение, че щом си вървим така от началото и не е започнала да изостава сега, нямало нищо притеснително, просто може би ще си е с по-малка главичка и по-дребничка....е все пак колко голямо бебе да очаквам като аз съм едва 160см
А пък и майка ми ми вика, че аз съм се родила 58см. и 3100, което ще рече че и аз съм била много дълга и в същото време супер слабичко бебе...Иначе аз съм другата седмица пак на тонове и на преглед при лекарката, която ще ме изражда, за да видим колко е пораснала бебка и да определим датата за секциото...
Абе момичета я да ви питам - ЖК ми даде направление за кръв и урина, но до колкото си спомням ми каза да ги направя в 36-та седмица...Знаете ли дали има някакъв срок за тези изследвания.Иначе ми взе секрет за микробиология още миналата седмица като си взех 45-дневния болничен, но за др. изследвеания не съм много сигурна точно кога ми каза да ги направя, а пък е в отпуска и не ми се иска да я притеснявам...
Иначе да ви кажа, че бебка вече доста ми тежи - движа се едва едва и ми е трудно да стоя много време праза, защото започва много да ми изтръпва левият крак и да ми се издува, точно това ми е странно, че левия крак повече ми се подува от десния...И вече ритничета рядко усещам, а по скоро само се опъва и се намества (даже понякога като се изпъва ме боли честно казано)...Иначе вече все едно я усещам че е пораснала и ми запълва коремчето и все едно не и стига мястото вече и постоянно се намества...
Аз отивам да си подготвя още някои неща за родилното...Между другото вече почти съм си приготвила чантата и от другата седмица вече започваме да чакаме, защото според лекарката, която ще ме изражда има голяма верочтност бебка да реши да излиза преди определената дата за секцио заради еднорогата ми матка, така че вече трябва да сме в готовност...Само се надявам да устискаме до другата седмица да вляза в 9-тия месец....Макар, че ако се смята, че от 35-та седмица вече влизам в 9-тия както е според някои календари, значи още в събота влизам в 9-тия месец...