stoeka71,
Супер за бебето!
А за колата ако можеш не се ядосвай... аз изкарах 3 години с една кола дето все спираше някъде и все я поправяхме и пак и пак докато една сутрин миналата есен просто не заключих, че нямам повече сили да се занимавам с нея и така приключихме взаимния си път
Та прекрасно те разбирам за усещането, надявам се при вас да е нещо случайно и да не се повтаря
Аз успях да си избия щуротиите от главата и затова и съм се кротнала с писането тук
Дебелеем си с бебо - утре съм на ЖК а в края на месеца и на преглед при моята си докторка. Отсега мисля пак да правя пазарлъци за утрогестана, че вече в жегата ми идва в повече... а и докторката от ФМ каза, че според нея няма нужда...
Днес съм в приповдигнато настроение от сутринта и на обяд ходих на пазар и се уредих с готин ленен панталон и дълга хубава рокля, че вчера ми се свари всичко в дънките за бременни
Навън е адската жега или поне аз така го усещам, ама поне в офиса работи климатика и се живее
Освен това си взех дрешките на доста добра цена (предвид цените на подобни дрехи
) и съм супер щастлива