Catcat,
Моята ситуация като при Тома Неверни беше следваната - 10-ти ден след закъснението - преглед при моята си гинеколожка - установяване на плоден сак. Следващите дни бях в някаква истерия, че нещо не се развило, че ще се повтори ситуацията от преди, затова отидох при личната лекарка и взех направление за преглед и отидох в болница Св.София, защото ми е доста близо до работата и така нямаше да се налага да казвам къде отивам и т.н. Да, обаче ЛЛ ми дала направление за ЖК, която се започвала от около 10 г.с. /ох, не съм сигурна за седмицата/ и лекарката от Св.София ме записа там. В 12 г.с ме викна да пусна изследвания- кръв, урина, СПИН, Хепатит, Кръвна група с резус фактор, претегли ми килограмите и т.н. Тя трябваше да ми вземе тогава и кръв за БХС и да ми направи преглед, но аз бях отишла 2-3 дни преди това при моята си гинеколожка и си го бях пуснала. После само й занесох резултатите. И понеже все нещо ме съмнява /
/, си ходя и при двете
БХС се прави в 12 г.с. ще ти измерят на ембриона Нухална гънка, ностна костица и т.н. ще дадеш кръв в МД и резултатите ще ги имаш до 3 дни /и от Интернет можеш да ги изтеглиш/.
Честно казано не знам колко прегледа се полагат по ЗК при ЖК
И ме ме интересува много този въпрос...
Успех, мила