Да, да - работят градините, но Злато е с привилегии
Мама и баба ще го гледат
А пък ако и пекне слънце, ще има яко разходки тук-там
Не го пускам в сборните групи като се отработва. Не знам защо - предубедена съм към тях
Но защото имам и възможност да не го пратя де
А за летните групи да споделя и ми се иска да чуя и други мнения: При нас лятото щели да санират двата павильона в градината и от сега има списъци кое дете кога ще почива лятото. Добре де, ама аз почивка не давам откъм градина, най-много седмица - стига му толкоз, че отвиква
Но бях добронамерено "помолена" оня ден от едната госпожа, ако мога да го спра за известно време лятото, зада могат и госпожите да си вземат отпуските и да са по-малко деца. Хубу де, мога, ама не искам
Щото после много трудно се адаптира дребното човече като не ходи няколко дни и забравя колко му е гот на градинка! И в крайна сметка с госпожата стигнахме до извода, че все пак той е от редовните деца и донякъде" има право" да е и лятото! В смисъл, че някои деца не са се вясвали цяла зима / значи има кой да ги гледа/, а като пекне малко слънце и хоп....... групата пълна
Та по въпроса: Добре - имат отпуски госпожите, но не наемат ли заместници? Не знам - просто си разсъждавам. Не мисля, че могат да намалят бройката на децата лятото, за да могат да ги обединят групите. Мое мнение естествено
Още повече при нас по морето - лятото повечето родители работят, даже и да са били без работа зимата - лятото си ни е сезон на нас.
Олееееееее - много разсъждавам!
Изчезвам да си взимам пердето от магазина, където го поръчах и после да си наснимам детската стая