Благодаря ти, Фреши! Аз четох за твоите операции и нещата ми се поизясниха, и даже се убедих, че е по-добре да махна възела. Там е работата, че не знам как трябва да се махне, ако се наложи, защото не попитах, пък и Ганева твърдеше, че сега засега не пречи, но като видя, че се е увеличил, каза: "Трябва да побързаме със забременяването". Може би в един момент ще почне да пречи, защото е много близо до полипа. Изобщо прекрасно!!!
В една тема от форума четох за махнат полип и 3 см възел на вътрешна маточна стена с хистерорезектор. Това ще рече субмукозен, нали? Моят е интрамурален, а доколкото разбирам и твоят е бил такъв? Мисля си следващия месец да говоря с Ганева за разкарване и на двете гадини едновременно, ако е възможно. А и най-добре да направя консултация с друг лекар. Да се обърна ли към д-р Тюфекчиева или д-р Доганов?
Не се страхувам от това, че би се наложило да ми направят две опеарции, а от това, че биха забавили плановете ни с поне 6 месеца. Ние се готвехме за биопсия във Варна, но ще трябва да я отложим. Искам, ако се захванем с ИКСИ, при мен да няма никакви проблеми и неясноти!