0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 5 :)
« Отговор #160 -: Юни 27, 2014, 20:57:46 pm »
Браво, Гришо  :D, 5 сета оспорвана игра - победа с убийствен 5-ти сет (6:1) за Григор! БРАВО!

Каква инфарктна среща, изтощих се   :D :D :D

« Отговор #161 -: Юни 27, 2014, 21:06:55 pm »
Видяхте ли Григор?Труден мач в пет сета с Дългополов. След колебания в началото и средата на мача в последните два сета беше като звяр,особено в петия. Завърши с гейм на нула при сервис на противника и с феноменална последна точка.Мисля си,20 години след американското футболно лято,дали няма да запомним товс като английското лято на българския тенис?!
*
« Отговор #162 -: Юни 27, 2014, 21:49:55 pm »
Ей, като ви чета какъв купон си вихрите тук и понякога ме доядява, че не понасям спорт и не мога да се включа  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #163 -: Юни 27, 2014, 22:05:38 pm »
Браво на Гришо  :P
Не е лесно чисто психически да обърнеш резултата.

А ето една идея за морето  :lol:

*
« Отговор #164 -: Юни 27, 2014, 22:11:36 pm »
Jbrul, никога не е късно да започнеш да харесваш спорт, още повече той добре върви с бира  :lol: или В-комплекс, както казва Смайли  :lol: :lol: :lol: (знаеш ли вица за в-комплекс?).

*
« Отговор #165 -: Юни 27, 2014, 22:17:07 pm »
Знам го, за мен са го писали  :lol: Иначе за спорта - няма шанс да го харесам, понеже съм самоходен мързел и не ме влече практикуването му. Пък оттам и гледането му. Днес съм толкова щастлива, че няма мачове, ами...."Панорама" хахахаха

Хиля се сега с "плажния памперс", защото си представям идеята да се разчуе и плажните джебчии как правят безплатна оборка на ивицата + скоростно извозване на "сметта". И после седнали с купчина памперси - ровят и: "И тук има ако, мамка му и тук също..., брато подай една мокра кърпичка пак!"

:jump12:

*
« Отговор #166 -: Юни 27, 2014, 22:24:44 pm »

Хиля се сега с "плажния памперс", защото си представям идеята да се разчуе и плажните джебчии как правят безплатна оборка на ивицата + скоростно извозване на "сметта". И после седнали с купчина памперси - ровят и: "И тук има ако, мамка му и тук също..., брато подай една мокра кърпичка пак!"

:jump12:
хахаха а смятай пък ако си изгубиш "точния" памперс :jump12:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #167 -: Юни 28, 2014, 00:10:25 am »
Тъкмо досега бяхме на плажа и се чудехме къде да си оставим портфейлите :jump12: . Отбелязваме първия летен ден за тази година  :sunshine: , жалко, че е в края на отпуската.

Каква инфарктна среща, изтощих се   :D :D :D

И аз така, благодарение на линка, който даде. Само той работеше от всички, които пробвахме да пуснем през телефона.  :flower:
*
« Отговор #168 -: Юни 28, 2014, 00:26:31 am »
дори гледахте през телефона  :D, не съм пробвала  elle22

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #169 -: Юни 28, 2014, 01:02:30 am »
Да, работи през телефона. Доставчикът ни на кабелна има опция за гледане и от други устройства онлайн, но изобщо не тръгна каналът. Опитах и през линковете на спортал.бг, също греда. Накрая се сетих, че беше постнала линк и гледахме целия мач на път, а после и на плажа, където се запознахме със семейство българи. Страхотна емоция беше! Ще черпя бира  beer:: !
*
« Отговор #170 -: Юни 28, 2014, 01:15:29 am »
 beer:: Наздраве!  :D

« Отговор #171 -: Юни 28, 2014, 06:48:13 am »
Добро утро, милички   :D

Марси, линкът за мача и на мен свърши страхотна работа!!!
*
« Отговор #172 -: Юни 28, 2014, 08:40:01 am »
Добро утро little_rabbit сън няма ли за теб  :D
Пожелавам ви топъл и слънчев ден!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #173 -: Юни 28, 2014, 10:10:49 am »
Добро утро!
Хубава закусчица е предложила Зайко. Тия дни спонтанно някак си ми се прияде още сутрин. Което е добре, че пак имам хапчета, дето се пият 2 пъти на ден след храна. Та тази сутрин пробвах любимото на дъщеря ми - бисквити „Закуска“ с кисело мляко. Абе .... бива.
Тук е облачно, а уж Емо вчера обеща и показваше едни слънчица по цялата карта. Не знам колко градуса е навън, но не изглежда много топло.
*
« Отговор #174 -: Юни 28, 2014, 10:41:51 am »
Ей, като ви чета какъв купон си вихрите тук и понякога ме доядява, че не понасям спорт и не мога да се включа  :lol:
Тъкмо си мислех, че ми липсва някой с който да пием, докато другите спортуват :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #175 -: Юни 28, 2014, 12:14:40 pm »
Мими, въпреки хаповете, които имам да пия, смятам да почна и бирата. Тъй де, навремето се убедих, че теорията на един приятел е много вярна. Той казваше „всички болести идват от нередовно пиене“, ма аз що тъй го забравям ...?
Хем Jbrul, редовно ми напомня на чат, ама .... аз проста, не слушам. :lol:
« Последна редакция: Юни 28, 2014, 13:37:07 pm от Pesheck »
*
« Отговор #176 -: Юни 28, 2014, 12:15:48 pm »
Здравейте!  :D
Зайче, чудесна закусчица  :D

Много се радвам за Гришо, с класирането до момента на Уимбълдън вече премина от 13-то  на 11-то място в световната ранглиста и с приключването на първенството ще стане ясно дали влиза в
Топ 10  :D, около тази позиция се намират също Кей Нишикори и Джон Изнър (и двамата играят днес). Също днес играе Шарапова, след 16.30ч. на Централния корт, успех на снахата   :)!

Григор се класира за осмина финалите, които започват с началото на следващата седмица. Той ще играе в понеделник с Леонардо Майер (аржентинец, на 27г., 64-та позиция в ранглистата, представящ се много добре на това първенство). Успех, Гришо!!!

*
« Отговор #177 -: Юни 28, 2014, 13:54:46 pm »
Ай, добър ден  :D Прочетох за пиене на бира и аз да се цопна  :oops:
Времето в Банско е прилично, става за моткане по улиците.
Снощи посетихме Уличен театър Баскерфест и беше много интересно. Довечера пак  :P
А другата седмица  Летни театрлни празници в Банско
Оказва се, че и лятото в Банско е доста интересно  :D

*
« Отговор #178 -: Юни 28, 2014, 14:55:16 pm »
Тъкмо си мислех, че ми липсва някой с който да пием, докато другите спортуват :)

А, ти сЪ шегуваш. Пиене и аз да липсвам?! Невъзможно  :lol:

Пешка, нали всъщност е Гицка и от зяпане - занемари пиенето и на ся - хапове. Та...пийте другарки и гледайте как другите спортуват, за да сте здрави.  :lol:

*
« Отговор #179 -: Юни 28, 2014, 18:38:37 pm »
Ох Ники, като каза Банско, при нас вече се броят дните ди тръгването ни :)