0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Всичко свърши за миг....
« -: Юли 01, 2006, 14:12:53 pm »
До вчера все още се надявах, че всичко ще е наред, но........снощи прокървих, а днес сутринта всичко приключи!!! Да ви кажа какво стана. Последната ми менструация беше на 24.05. На 06.06. мъжът ми се върна от път. Месец преди това, след цветна снимка се установи, лява запушена тръба, дясна ОК. И така, подготвяме за спермограма някъде към 12-13 юни. Аз обаче имах някакво предчувствие, че може да съм забременяла и реших да изчакам до 28-29 ден и тогава да я направим.Цикълът ми заковава на 28 ден, от години съм така. 1-2 дена преди 28 ден аз имах леко кафеникаво зацапване и лека болка ниско в дясно. На 28 ден си направих тест....положителен. След 2 дни още един положителен, с бледа втора чертичка. Последваха още 3 теста през следващите няколко дни и всички положителни, но вече с доста ясни лентички. Обадих се на лекарят ми и му казах какво става и той ме викна след 3 дена на преглед. След УЗИ преглед, не се видя нищо, но ме успокой, че е много рано, но най-вероятно съм бременна и да отида отново след 5-6 дена. В четвъртък на 29.06. отново на преглед и отново нищо. Пак ме успокой, че може да съм имала по-късна овулация, но и че има възможност за извънматочна. Уплаших се много! Болки нямах, нямах кървене, чусвствах се добре и се успокоявах сама, но най-много ме успокояваше мъжът ми. Лекарят ми каза, че сега ще се наложи да се виждаме доста често, през 1-2 дни за да ме следи евентуално за извънматочна. Днес имах час за 10.00 за контролен преглед. Все си казвах, че е наред всичко, че просто е рано да се види каквото и да е........но снощи прокървих леко. А днес кам 8.00 сутринта с много силни коремни болки, започна доста силно кървене. На прегледа се видя, че се изчиствам.....така и не разбрах какво е станало. Лекарят ми каза, да не напускам Варна следващата седмица да се наблюдавам и на 08.07. да си направя още един тест и ако е положителен, вече може да каже, че е извънматочна. Ако е отрицателен ще ме следи и ще правим планове за следващите месеци.
Уплашена съм, отчаяна съм.....мислих, че всичко ще е наред. Когато видях положителните тестове, не можех да повярвам, че е станало още със завръщането на мъжът ми. Не смеех да се зарадвам, не смеех да кажа на никой. Бях щастлива, но само вътрешно. Сърцето ми преливаше от любов. А сега е пълно с мъка, много мъка!!!! :cry:
Re: Всичко свърши за миг....
« Отговор #1 -: Юли 01, 2006, 14:29:18 pm »
Съжалявам за това което ти се е случило.Дано всичко да се оправи и поне да няма извънматочна.И не се отчайвай,така е трябвало да стане и ако нещо не е било наред по-добре да е станало сега отколкото по-късно.Болката е голяма,но ние сме с теб и те подкрепяме.Стискам ти палци и следващия път ти пожелавам всичко да е наред. :bighug:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #2 -: Юли 01, 2006, 14:30:33 pm »
Бени, съжалявам мила:(. Бъди силна, пак ще стане, само не се отчайвай. Прегръщам те
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #3 -: Юли 01, 2006, 14:40:16 pm »
Бени, съжалявам, миличка.И със мен преди половин година се случи почти същото.Казват, че това е класически пример на тъй наречената биохимична бременност, която много лекари обаче отричат.Не се притеснявай за извънматочна, мисля че лекарят в тези ранни срокове въобще не трябваше да ти я споменава и да те плаши.Освен това след седмица ти ще имаш все още ЧХГ и това също няма да е признак за извънматочна- ЧХГ остава висок около две седмици след това.Не знам защо тези лекари викат на преглед толкова рано-та днес е едва 11 ден от закъснението ти/ако правилно съм сметнала/ И каква е ползата от прегледа,освен уплахата,все още не проумявам.Едва сега трябваше да мислиш за доктори и за прегледи евентуално.Не се притеснявай, ослушвай се за признаци за извънматочна, щом казва докито, но аз дълбоко се съмнявам.Стискам палци да нямаш проблеми и от следващия месец пак да работите за бебче!Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш със успешна бременност!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #4 -: Юли 01, 2006, 14:54:57 pm »
Тъжно е, но надежда има! Дано мъжът ти остане по-дълго и скоро да се радвате на успешна бременност!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #5 -: Юли 01, 2006, 15:56:48 pm »
Бени, съжалявам, миличка :(  :bighug:

« Отговор #6 -: Юли 01, 2006, 16:46:33 pm »
Съжалявам за това, което ти се е случило, мила.
Стискам палци всичко да се оправи и да продължиш с нови сили напред. Всяко зло за добро....нали знаеш. Бъди силна. Ние сме с теб.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #7 -: Юли 01, 2006, 16:52:52 pm »
                Мила Бени,съжалявам много за кратките трепети! :balk_136:
Но както всичко свършва за миг,така и за миг се създава!
Не губи надежда,ще се случи,щастието няма да ни подмине!
Нужно ни е повече търпение и много обич!
Пожелавам ти от цялото си същество да те споходи Чудото!
                  Ние сме с теб! :grouphug2:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #8 -: Юли 01, 2006, 18:22:12 pm »
Всичко ще е наред, Бени, скоро пак ще си бременна! Поздрави и пожелания за късмет и здраве!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #9 -: Юли 01, 2006, 18:22:32 pm »
Благодаря ви милички :bighug:

Радвам се, че има с кого да споделя болката си и да ме разбере!!! Кой по-добре би ме разбрал, освен вие момичета. Аз ще се оправя....благодарение на мъжът ми, благодарение на желанието да продължа, благодарение и на вас!!! А и имам едно сладко, малко кученце, което не е спряло днес да ме кара да се смея :)
Някой да ми каже какво значи миоматичен възел? Мисля, че така се казва. Оказа се, че съм имала и такова нещо. Абе направо казах на доктора, да вземе да ми смени всичките части :D
Прегръдки и от мен!!!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #10 -: Юли 01, 2006, 20:02:32 pm »
Здравей Бени, знам как се чувстваш в този момент.Аз преживях извънматочна преди 5 години и физически се възтанових за 7 дни, но психически ми трябваше много повече време.Дойде момента, в който се почувствах готова да продължа но тогава съдбата реши, че няма да стане от първият път както беше станало преди. И така минаха 3 години и чудото се случи отново март месец тази година забременях не мога да ти опиша колко бях щастлива, но отново не за дълго.Умирах от страх да не се повтори извънматочната и бях на прегледи през няколко дни и все нищо не се виждаше.Докато един ден не прокървих и направих спонтанен в 6 г.с. Това ме смаза тотално...мислех че никога няма да събера сили и да започна отначало, но още следващият месец започнахме с нови сили опитите.Благодарение на моят съпруг се възтанових много по-бързо.Пиша ти това за да ти дам кураж и да ти кажа, че щом веднъж е станало ще забременееш отново.Но живота ни изпраща такива премеждия за да разберем колко много ни обичат хората до нас и се борят рамо до рамо с нас.
Прегръщам те и ти желая всичко най-хубаво.
*
« Отговор #11 -: Юли 01, 2006, 20:19:44 pm »
Бени, сигурно става въпрос за миоматозен възел.Точно, когато стана и с мен така, гинеколожката ме сюрпризира с новина за нова придобивка-миоматозно възелче на външната страна на матката с големина около сантиметър.Каза, че по никакъв начин няма да ми пречи.Твоето отвън на матката ли е или вътре?Мисля, че и в двата случая не е никакъв проблем.Ако е вътре, се маха с хистероскопия, ако докито прецени, че пречи.Но жени с по няколко миоми забременяват и раждат, пък ти да не се шашнеш от някакво възелче! Между другото, моето вече май го няма!Желая ти успех и много кураж!С теб сме, миличка!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #12 -: Юли 01, 2006, 20:32:55 pm »
Бени съжалявам за случилото се. Искренно се надявам всичко да е наред и скоро да се зарадваш пак, но този път успешно.  :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #13 -: Юли 01, 2006, 21:16:59 pm »
  :balk_145: много съжалявам       :bighug:

« Отговор #14 -: Юли 01, 2006, 21:40:20 pm »
Здравей, Бени, миличка!

Знаеш колко си приличат нашите истории и ужасно ме боли, че и ти трябва да усетиш същата болка от загубата на дългоочакваното бебе!

Съжалявам много!

Няма смисъл да ти казвам "Кураж!" и "Горе главата!" защото на мен това не ми помогна особено. Ще ти трябва време, за да отмине!

Пази се и се оправяй скоро!

Щади се и не се обвинявай за нищо!

:bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #15 -: Юли 01, 2006, 22:21:26 pm »
Мила Бени искренно съжелявам за случило то се! :balk_145:
Но вярвам че скоро ти отново ще повярваш в чудеса !....защото скоро при теб ще стане такова чудо и всичко ще бъде наред!!!!!!
Почини малко и продължавай в борбата!Ще успееш!!!!!!!!!!!!! :balk_21:
*
« Отговор #16 -: Юли 02, 2006, 23:46:48 pm »
съжелявам за случилото се. аз също го преживях съвсем скоро. болката физическата беше неописуема, а психическата е още по страшна. всичко е въпрос на време. не се отчайвай ще стане пак.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Юли 03, 2006, 07:38:12 am »
Бени, много съжалявам

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #18 -: Юли 03, 2006, 09:34:25 am »
сажалявам мила, бади силна горе главата.штЕ стане тогава когато наи малко го очакваш  :bighug:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #19 -: Юли 03, 2006, 10:09:30 am »
Съжалявам, Бени!!! Ще видиш, че ще стане, защото го заслужаваме!!! :balk_144: