0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #480 -: Август 21, 2014, 16:43:55 pm »
А бе,Михче какви книги бе мило :lol: те като се родят никакво време за книги няма да ти остане живот и здраве :lol:
Офф,аз за Вера си бях купувала "книга за майката" ама остаряла ми се вижда :lol: иначе всичко е описано в нея за бремеността,раждането,хранене,разходки при болест какво да правим,имунизационен календар има и т.н. честно казано да,сега може да почетеш разбирам любопитството ти като за първи път нормално,но после инстинкта ти ще те води и ще ти подсказват самите деца какво и как да правиш,не толкоз книгата :)
Хубав ден коремчета :)
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #481 -: Август 21, 2014, 19:58:21 pm »
Аз докато кърмех ,понеже Ивана висеше по половин час, та от нямане какво да правя изчетох почти цялата книга "Какво да очакваме първата година".

*
« Отговор #482 -: Август 21, 2014, 21:28:27 pm »
Благодаря , момичета за идеите:)
cat cat, и на теб приятна почивка :balk_177:
Алекс, разсмя ме :lol:и дано си права за инстинкта:)
« Отговор #483 -: Август 22, 2014, 07:13:42 am »
Благодаря ви,  момичета :) catcat, и на теб приятно изкарване :)  mih, аз изтеглих от Читанка една стара книга, ще я чета на плажа.  Коремчета, прегръщам ви :)
« Отговор #484 -: Август 22, 2014, 09:50:06 am »
Мих,Бонболини ми напомни,че в читанка има книгата на д-р Спок много беше актуална по времето на Вера преди 11г. :lol: аз пък ще си изтегля другата "Отровните родители"  :lol: на мен са ми по-интересни такива книги насочени към възпитанието,не толкова към отглеждането,но аз все пак съм отгледала едно дете и все пак и образованието ми доста ми е помогнало :) и да инстинкта ти ще ти помогне и добрият педиатър като нямате баби( те бабите повече пречат ама това е друга тема :lol:)
Хубав ден  :)
*
« Отговор #485 -: Август 22, 2014, 13:35:50 pm »
Бързам да се похваля - чухме днес сърчицето :) Ембриончето отговаря на гестационната си възраст :) Гледам по-оптимистично вече :)

La vita è bella
« Отговор #486 -: Август 22, 2014, 16:06:49 pm »
Браво Руми и занапред да сте все така добре :)
« Отговор #487 -: Август 23, 2014, 10:39:36 am »
  Момичета,нещо се притесних. При ставането от леглото ми шурна по краката бяла течност.по принцип имам бяло течение по гащите-не знам дали е същото.на вас случвало ли ви се е?надявам се да ни са околоплодни води... иначе вчера имах болки,но днес почти нямам.
« Отговор #488 -: Август 23, 2014, 10:43:56 am »
Честито на всички бременни момичета,пожелавам Ви лека бременност до термин.И тук искам да се похваля,дълго не бях писала но нямах никакво време.На 08.07.2014г в 03.30ч се роди дълго чаканото ми щастие моята прекрасна дъщеря Теодора:2660гр. и 48 см.Появисе на бял свят в АГ"Света София"-Бившата" Тина Киркова" с цезарово сечение,не мога да Ви опиша колко съм щастлива.
« Отговор #489 -: Август 23, 2014, 11:20:18 am »
Честито бебче, Гери :) Отдавна те чаках да се появиш и ето ти идваш с най- прекрасната новина! Бъдете здрави и много щастливи с новия член на семейството!
Рафаила, толкова ли е силно това течение? Аз също имам от началото на бременността, къде бяло, къде прозрачно и винаги ми е мокро. Предполагам, че не е нещо страшно, но звънни на лекаря си за всеки случай :)
*
« Отговор #490 -: Август 23, 2014, 11:21:52 am »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=43.0

Честита радост, пишете в темичката,
жива и здрава да е малката Теодора!  :P
« Отговор #491 -: Август 23, 2014, 11:48:22 am »
Каткат и аз по принцип си имам и го установих след спиране на утрогестана.явно от ставането се е получило така
« Отговор #492 -: Август 23, 2014, 15:02:53 pm »
Да,може да изтече такова по-воднисто ако дълго време си била в седнало или легнало положение.Така ми обясни моят доктор,когато си бях изкарала акъла по такъв повод.Но все оак,ако пак изтече или ако се тревожиш,че количеството на изтеклито е голямо,звънни на лекаря си,да чуеш какво ье каже той.
« Отговор #493 -: Август 23, 2014, 15:19:10 pm »
Да,може да изтече такова по-воднисто ако дълго време си била в седнало или легнало положение.Така ми обясни моят доктор,когато си бях изкарала акъла по такъв повод.Но все оак,ако пак изтече или ако се тревожиш,че количеството на изтеклито е голямо,звънни на лекаря си,да чуеш какво ье каже той.
Благдаря ти hope love,явно е било от легналото положение-сега нещата изглеждат нормално
*
« Отговор #494 -: Август 23, 2014, 15:33:16 pm »
Руми , страхотно е , че си чула сърчицето:)

Рафаила, и аз така известно време имах воднисто течение и не еднократно и се шашка много яко човек.
Сега имам течение не е обилно, но е по - гъсто вече. Абе притеснения.
« Отговор #495 -: Август 24, 2014, 15:05:12 pm »
Момичета, мен ме приеха в болница за ремонт заради болкитш вчера.иначе за течежа он вчера няма проблем. Явно спирам и с работата вече
*
« Отговор #496 -: Август 24, 2014, 18:54:12 pm »
Рафаила, дано всичко се нормализира в болницата и скоро да сте си у дома.
Какви бяха болките ти? Какво те провокира да отидеш на доктор, че и да те оставят в болница?
Питам, защото и аз последните 2-3 дни имам някакви срязващи болки долу вдясно, но не им обръщам внимание, защото смятам, че са от разтягането на матката.
На преглед съм на 27-ми.

« Отговор #497 -: Август 24, 2014, 19:17:58 pm »
Мгстра,започнаха ми болки още в петък долу ниско;придружени с общо напрежение,но не толкова силни,както преди 2 месеца.вчера имах и изтичане на обилно бяло течение и реших днес да отида на доки.не видя контракции на узи,но ми вкара в болница,на магнезийй и папеверин.каза,че нямам разкритие.
*
« Отговор #498 -: Август 24, 2014, 19:26:44 pm »
При мен няма напрежение и това ме успокоява. Това помня от предишната ми бременност, че доктора ме предупреждаваше да внимавам за болки, които наподобяват предменструлните.
Рано ти е още за разкритие, ти си една седмица след мен като гледам лентичката ти.
Дано всичко се успокои при теб и си почивай.

« Отговор #499 -: Август 24, 2014, 19:40:32 pm »
Рафаила стискам палци всичко да се оправи бързо почивай си  :)