Здравейте момичета
За първи път се осмелявам да пиша тук, но имам много неизяснени неща, които съм сигурна, че вие може да ми обясните. След цяла година чакане и много изследвания (бях пациентка на др. Даскалов), най-после дойде и моят ред за преглед в клиника "Надежда" - при др. Персенска.
Общо взето не бях очарована от прегледа - сякаш беше много набързо и претупан и нищо, ама нищо не разбрах. Дали от пътя, дали от умората и притеснението, не ми станаха ясни много неща.
Прегледът мина по следния начин: Докторката ни разгледа досега направените изследвания, прегледа ме и каза, че абсолютно всичко изглежда нормално, но щом бебето не става ще се наложи инвитро
.
Аз изобщо не бях подготвена да чуя това. Направо останах като гръмната. Тя ми каза, че ако държа може да пробваме с 1-2 инсеминации, ама инвитрото било по-добрия вариант. Така щяло да се види дали сперматозоидите оплождат яйцеклетката или нещо такова ми обясни.
Така и не попитах за цени, как стоят нещата. Колко струват инсеминациите, а инвитрото? Моля вие да ми отговорите, защото така се шашнах при докторката, че изгубих ума и дума.
Тя ми написа няколко хормона да си пусна и ми каза след като ми дойде цикъла около 10-ти ден да отивам на преглед. Какво ще прави така и не разбрах - мисля, че фоликулометрия.
Чувствам се толкова отчаяна.... Нали има някакви фондове, някакви 4 инсеминации преди инвитрото и още куп други изследвания и документи. Бихте ли ми обяснили за тях?
Мисля, че много залагах на тази среща, а сега се разочаровах и ...... не знам какво да правя.
Благодаря ви предварително!
Лек и успешан ден